Jump to content


Photo

Genres, Studios and Tags Buttons not working since 3.0.7100.0

genres tags studios

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 mercman71 OFFLINE  

mercman71

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 03:01 PM

Posted 15 September 2016 - 01:18 PM

Hi,

 

Since upgrading to 3.0.7100.0 the genres, studios and tags buttons do not work when editing or in the metadata editor.

 

Clicking on them has no effect.

 

I am using Firefox 48.0.2, but it is the same with Safari.

 

I have tried it on my other computer before updating to 3.0.7100.0 the buttons are green and work fine, after updated to 3.0.7100.0 and they are grey in colour and do not do anything when you click on them, People button works OK but is also grey.

 

Is this a known problem or is it something my end.

 

Any help would be great,

 

Thanks, for such a great bit of software.

 

 



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 139743 posts
  • Local time: 09:01 AM

Posted 15 September 2016 - 01:27 PM

Hi, it's a known issue and will be resolved for the next release. In the meantime, it is resolved in the online web app, which you can use at 

 

http://app.emby.media



#3 mercman71 OFFLINE  

mercman71

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 03:01 PM

Posted 20 September 2016 - 05:22 PM

thanks for the reply Luke, n1.

 

sorry for the late reply.

 

cheers



#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 139743 posts
  • Local time: 09:01 AM

Posted 20 September 2016 - 05:23 PM

Thanks for reporting back. The new release is out with the fix, fyi.



#5 mercman71 OFFLINE  

mercman71

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 03:01 PM

Posted 21 September 2016 - 11:51 AM

Already got it, thanks

 

works a treat







Also tagged with one or more of these keywords: genres, tags, studios

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users