Jump to content


Photo

Email plugin won't send notifications

email plugin

  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 Strontium_99 OFFLINE  

Strontium_99

    Newbie

  • Members
  • 9 posts
  • Local time: 04:23 PM

Posted 20 May 2016 - 07:59 AM

Hi there all,

 

I'm running Emby server version 3.0.5934.0 on WIndows 10 Pro, and Email Notification plugin 3.0.5810.33617.

I've got my Notifications setup to use Email and they are enabled, but it seems very hit and miss, mostly miss, actually sending out notification emails for EG. adding new content.

 

I know Emby is finding the new content because if I'm login via Chrome I get the desktop notifications.

 

The Email plugin is setup correctly and I can send a test notification every time without fail.

 

I've tried uninstalling the plugin a number of times, reinstalling Emby and restarted the server loads of times too. But I'm lucky if I get 1 successful notification sent.

 

Any ideas please?

 

Thanks.



#2 ebr ONLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 46055 posts
  • Local time: 11:23 AM

Posted 20 May 2016 - 09:05 AM

We would need more details to help.

 

How to Report a Problem



#3 Strontium_99 OFFLINE  

Strontium_99

    Newbie

  • Members
  • 9 posts
  • Local time: 04:23 PM

Posted 20 May 2016 - 09:14 AM

Actually, hold that thought. It might have just started working.

I'll monitor it for a while and get back to you if it flips out again. Thanks for your time.



#4 b0mb OFFLINE  

b0mb

    Advanced Member

  • Members
  • 230 posts
  • Local time: 05:23 PM

Posted 28 May 2016 - 04:16 AM

Same here.... can´t get the Email Plugin to work... wicked! 



#5 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 134563 posts
  • Local time: 11:23 AM

Posted 28 May 2016 - 12:19 PM

Same here.... can´t get the Email Plugin to work... wicked! 

 

Hi, welcome. Please see post #2. Thanks.



#6 b0mb OFFLINE  

b0mb

    Advanced Member

  • Members
  • 230 posts
  • Local time: 05:23 PM

Posted 30 May 2016 - 06:10 AM

@Luke

 

Got it working now! ;)



#7 ebr ONLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 46055 posts
  • Local time: 11:23 AM

Posted 30 May 2016 - 09:20 AM

@Luke

 

Got it working now! ;)

 

Could you please share with the other how?  Thanks.



#8 b0mb OFFLINE  

b0mb

    Advanced Member

  • Members
  • 230 posts
  • Local time: 05:23 PM

Posted 30 May 2016 - 09:23 AM

Could you please share with the other how? Thanks.


I think it did not work because i haven´t put an email in the "sent from" line ;)

Edited by b0mb, 30 May 2016 - 12:33 PM.


#9 Strontium_99 OFFLINE  

Strontium_99

    Newbie

  • Members
  • 9 posts
  • Local time: 04:23 PM

Posted 06 June 2016 - 03:55 AM

Actually, tell a lie. It is still playing up. Just not sending at any notifications, but will send the test emails no problems. 



#10 computerprep OFFLINE  

computerprep

    Advanced Member

  • Members
  • 315 posts
  • Local time: 11:23 AM
  • LocationCentral Florida

Posted 16 June 2016 - 03:55 AM

I'm having Strontium's same problem ^^ only for Pushbullet.

I already get to many emails, don't want Emby notifications bogging down my inboxes even more.





Also tagged with one or more of these keywords: email, plugin

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users