Jump to content


Photo

Channels not showing in web gui

Channels

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 porkbone OFFLINE  

porkbone

    Advanced Member

  • Members
  • 200 posts
  • Local time: 09:31 AM
  • LocationColorado

Posted 29 December 2015 - 12:17 PM

On server 3.0.5800.1 and not sure which update this started with, but the channel items will not populate on the channels section of the dashboard. A black screen with the Latest and channels headers, but clicking on them does nothing.

Channels work in Emby Classic just fine, and sometimes on my main dashboard page the latest channel items will show (intermittently), but not in the channels page. 

 

 

 https://www.dropbox....s page.jpg?dl=0

 

Don't normally use the dashboard for looking at channels, I was going to edit some artwork on a podcast and can't. 


  • rthomas likes this

#2 BrianG OFFLINE  

BrianG

    Advanced Member

  • Members
  • 84 posts
  • Local time: 10:31 AM
  • LocationDes Moines, IA

Posted 29 December 2015 - 01:13 PM

What do you get when you view your tuner lineup? http://<your tuner IP>/lineup.json

 

Not sure if this still applies, but I remember a while back I had to go into the tuner UI and flag each channel as a favorite (make the star next to each channel yellow) for the tuner to provide a list of channels.



#3 maximumentropy OFFLINE  

maximumentropy

    Advanced Member

  • Members
  • 92 posts
  • Local time: 12:31 PM

Posted 29 December 2015 - 02:40 PM

What do you get when you view your tuner lineup? http://<your tuner IP>/lineup.json

 

Not sure if this still applies, but I remember a while back I had to go into the tuner UI and flag each channel as a favorite (make the star next to each channel yellow) for the tuner to provide a list of channels.

 

This is about Emby channels (plugins), not Live TV channels.

 

I noticed the same behavior too in Version 3.0.5800.0.  I'm not sure when it started though, because I hadn't tried to use any channels for some time.


  • porkbone likes this

#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 140182 posts
  • Local time: 11:31 AM

Posted 29 December 2015 - 11:12 PM

Hi, can you please grab the latest beta server from the website and let me know if the issue is resolved? thanks.



#5 maximumentropy OFFLINE  

maximumentropy

    Advanced Member

  • Members
  • 92 posts
  • Local time: 12:31 PM

Posted 30 December 2015 - 02:00 AM

Hi, can you please grab the latest beta server from the website and let me know if the issue is resolved? thanks.

 

The channels are appearing now.  Thanks for the speedy fix.

 

The channels used to show up in a single "Channels" folder in my home view, but now they all appear individually as top-level media folders.  Is it possible to restore the previous behavior, either by default or as an option?  I think there used to be a setting which controlled some aspects of how they appear, but now I can't find it.



#6 porkbone OFFLINE  

porkbone

    Advanced Member

  • Members
  • 200 posts
  • Local time: 09:31 AM
  • LocationColorado

Posted 30 December 2015 - 10:27 AM

That got it @Luke ! Thanks!







Also tagged with one or more of these keywords: Channels

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users