Jump to content

Problem with Music


DancingMan
 Share

Go to solution Solved by Luke,

Recommended Posts

DancingMan

Originally my music worked great in Emby.  For about a month now, and through multiple upgrades (beta & public), I've had a weird issue with the Android Client & the Web Client:

 

If I go the the Albums page under Music, everything is there

post-41320-0-97021900-1447089042_thumb.png

 

If I go through the albums page by page, everything is there

post-41320-0-99035400-1447089029_thumb.png

 

If I use the letters on the side to jump to a particular letter, the page comes up blank

post-41320-0-46986400-1447089018_thumb.png

 

 

I'm currently using Emby Server v3.0.5781.1 on a 64bit Windows 7 box and running Android Client Beta: v2.4.30 on Galaxy Tab S with Android 5.0.2 (this also happened with Android Client Public: v2.4.13).

 

I've included a couple of logs from my Android client and my server log.  I think I tried running tests from the Android client around 8:20 this morning and from the web client around 11:20 this morning.

 

e07aad41-260b-485d-8753-6aecf2807ece.log

fc1f30bc-8777-464d-a76f-b2d81270c0b1.log

server-63582624000.txt

Link to comment
Share on other sites

  • Solution

the issue is the a-z list only works when the albums are sorted by name. we need to update it to hide the picker when they're not.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

DancingMan

Thanks.  My bad.  I don't remember ever telling the album view to sort by anything else, so I expected it to be sorted by name, but it looks like it was sorting by album artist for some reason.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...