Jump to content

Server error, Configuration with key autoorganize not found


Maximus Naxsus
 Share

Recommended Posts

Maximus Naxsus

The error started to appear as a popup after an update today, however I’m not sure about that. 

 

'Normally' I can fix these thinks but I’m afraid to destroy my Emby database.

 

Any help will be much appriciated!

Im going to continue my search and I'll keep this post update as I learn more.

 

Thanks!

 

Maxim

 

 

Link to comment
Share on other sites

Maximus Naxsus

hi, try shutting down the server, then navigate to the server's program data / plugins folder. Delete all plugin dll files. Then start the server back up.

 

If the problem persists, please provide the server log:

 

http://emby.media/community/index.php?/topic/739-how-to-report-a-problem/

 

Thanks.

Just tried this, didn't help. Same popup.

 

I also tried the beta, no luck.

 

Serverlog and a 'unhandled_..' file attached.

 

server-63581577426.txt

Edited by Maximus Naxsus
Link to comment
Share on other sites

Maximus Naxsus

 ~Fixed..

 

Uninstalled Emby, left some setting during uninstallation, reinstalled latest stable release, done.

 

I needed to create new user accounts, that sucked.. But everything is up and running and a lot of settings were not deleted.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...