Jump to content

Movie Poster no scaled properly when dimensions not set in Metadata Manager


primecut
 Share

Recommended Posts

Hi,

 

in the latest dev versions, currently 3.0.5708.20771, the media info page got changed. Since the update, all media pages have the title aligned over the thumbnail/poster until I resize the browser. After I resized the browser I can change it however I want and the layout is fine. This only occurs in Chrome (Version 44.0.2403.155 64-bit), tested fine in Firefox and Internet Explorer (whatever version comes with windows 10). Clearing cache didn't help.

 

 

 55d3bf107e442_123.jpg

 

I also mentioned it in another thread: I don't see backdrops while browsing the mainpage anymore just a grey background but maybe that is a design choice.

Edited by primecut
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3.0.5708.405 is the same.   I use horizontal monitors (portrait mode).   This display is off in the live TV pages as well.  Think it has something to do with the goofy round play button...   ;)

 

55d3dbd47a338_movie.png

Link to comment
Share on other sites

If i re size my browser window it pops over where it should be, if i re size it again back to the original size its fine...  confirming what @@primecut said above.  I am also using the same version of chrome: Version 44.0.2403.155 m 64bit  A page refresh fixes this too, until i go into another movie, or go back to the menu then back into the same movie, its messed up again, another refresh puts it back to normal.

 

55d3dd13ee28b_movie2.png

Edited by pir8radio
Link to comment
Share on other sites

Another strange occurrence with the past couple DEV updates...I can no longer pick and successfully save anything within the user settings under "My Views", "View Styles", "View Order", or "Latest Items." If I check the boxes I want to save and hit the save button, the checkmarks purge and the boxes are left unchecked. Also, the view order always defaults back to the same order after changing them after the save.

 

I could not find anything indicative within the logs to share, unfortunately.

Link to comment
Share on other sites

Emby Server: Version 3.0.5713.0

Chrome Browser: Version 44.0.2403.157

 

Detail information for TV Episodes and Movies are being overlayed on top of the Episode Image or the Movie folder image with Chrome browser. (See attached image)

 

Refreshing Chrome browser page will snap the Detail information over to the right. I have seen this with Chrome browser only. IE Browser does not seem to have this issue.

 

TV Overlay: https://drive.google.com/file/d/0BwAGTnQSBrh-Z2xhSkdZa0h3NUk/view?usp=sharing

Movie Overlay: https://drive.google.com/file/d/0BwAGTnQSBrh-c0lGZ1A3a3doeVU/view?usp=sharing

 

 

post-171-0-42184600-1440344540_thumb.png

Edited by blade005
Link to comment
Share on other sites

Upgraded to the new beta earlier today. (3.0.5713.0)

I noticed that for every show or movie I'm going to in the web client, the show name, season number, basically any textual info (length, epsidode description) are underneath the thumbnail of the show. If I refresh the browser page, they pop over to the right, but it's happening on every one. Did not have this issue with the prior beta version. Watching it load, it's almost like the text is all getting loaded before the image is sent to the client so it's already in position before the thumb size get's figured out.

 

Didn't see anything helpful in the logs that would point to a server problem.

 

Example before and after browser refresh:

 

 

55da82390e291_Beforerefresh.jpg

 

55da825e03790_Afterrefresh.jpg

Link to comment
Share on other sites

9e6ba64467d0f6e6b93f851b02d31f7f.jpg

3d1c044d720100ae0ed05e9d76ed7122.jpg

Still an issue.

 

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Problem is gone with every Chrome version higher than the actual stable 44.0

 

confirmed. Test with 45.0.2454.46 beta-m (64-bit) of chrome and everything looks fine. 

Link to comment
Share on other sites

I'm seeing this behaviour on:

 

Chrome Version 44.0.2403.157 m (64-bit) and Safari on iOS 8.4.1

 

On Internet Explorer 11.0.9600.17905 and Firefox 40.0.2 it is ok.

Link to comment
Share on other sites

Hi,

 

Recently updated server and my titles have been displaying misaligned. After clicking on a picture or a link, it fixes temporarily.

Only started with update v3.0.57.13 but also continuing with v3.0.57.13.1.

 

I hope my constant topic posting isn't seen as annoying or complaining. Just helping ensure Emby is/becomes the best it can be.

 

Cheers. 

post-22984-0-91672500-1440424853_thumb.png

post-22984-0-85871200-1440425002_thumb.png

post-22984-0-43432300-1440425024_thumb.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

As mentioned in another topic, It is not seen like this in higher version of Chrome (45.0.2454.46 beta).

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 

I am seeing it in Microsoft Edge and OS X Safari

 

 

 

I do not see it with Microsoft Edge.

Edited by pir8radio
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...