Jump to content

Problem with Trailers and Supporter Key


91esprit
 Share

Recommended Posts

I had been trying out the Trailers plugin for a couple of weeks and the trial period has expired.

I do like Emby very much so I purchased a Lifetime Key.

I received this key in an email and installed it in the server.

The server recognizes the key. On the Help - Donate screen, it says: You have a lifetime supporter membership. You can provide additional donations on a one-time or recurring basis using the options below. Thank you for supporting Emby.

 

The problem is that Trailers doesn't seem to recognize my key.

Using the Web Client, I can click on Channels and get the Latest from Trailers screen but when I click on More, I get a Supporter Membership is Required message.

 

Same thing happens when I click Channels - Trailers.

 

I restarted the server a few times and also uninstalled and reinstalled Trailers. Still having problem.

 

Link to comment
Share on other sites

Have you entered your key under Help -> Supporter Key?

Yes.

That is why the Help - Donate screen recognizes my lifetime membership

Link to comment
Share on other sites

can you go to the Scheduled Tasks page in the server. Run the Refresh Channels operation. See if that fixes is. You don't normally need to do this manually, I'm just trying to make a suggestion that might fix it.

 

If that doesn't resolve it, then please browse to channels, then provide the server log:

 

http://emby.media/community/index.php?/topic/739-how-to-report-a-problem/

 

Thanks.

Link to comment
Share on other sites

Well today the problem seems to have healed up on its own without any action on my part.

 

I wonder if this problem and the still unresolved problem of missing trailer metadata isn't somehow related to the fact that I am running Windows 10.

 

http://emby.media/community/index.php?/topic/25150-missing-metadata-in-trailers-plugin/

Link to comment
Share on other sites

Well today the problem seems to have healed up on its own without any action on my part.

 

I wonder if this problem and the still unresolved problem of missing trailer metadata isn't somehow related to the fact that I am running Windows 10.

 

http://emby.media/community/index.php?/topic/25150-missing-metadata-in-trailers-plugin/

 

Thanks for reporting back. The trailer data is cached for up to three days, and you're reporting this three days later. it is supposed to reset automatically on supporter status change but i will have to retest that. thanks.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...