Jump to content
kuebs

Movies not displaying/showing

Recommended Posts

kuebs

I have a windows 8 MB3 installation.  I have a very large movie collection, near 1000 movies.  Up and until a few days ago this displayed all my movies in the folder just fine.  Now today when I go through the different media library folders, all content displays but my movies.  It shows the count as 0/0.  However there are definitely movies in that directory and I can play them via windows explorer, and GOM media player.  Also if I go through the Web Interface to the movie folder, it shows all of my movies.

 

I have since uninstalled and reinstalled MB3 but still having the same issue.  No movies.  The path is correct.   Does anyone have an idea of what is going on?

 

I am on version 3.0.5076.20161 as of 11/26/13.

 

I am attaching a paste of my latest log files.
 

log.txt

Edited by kuebs

Share this post


Link to post
Share on other sites
kuebs

The main MB3 interface through Windows 8 Media Center.  I guess we are talking about MB3 classic through MB3 server.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

no idea what client you're referring to. you should post this in the section for the app you're using and not the general area.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...