Jump to content

M4A / AAC Direct Play without transcoding through webinterface


1ch_h4lt
 Share

Recommended Posts

1ch_h4lt

Hey guys!

 

Really nice work you have done so far!

 

I would like to play my music (a lot of it is encoded as m4a) with the webinterface and without transcoding (my nas is not fast enought)

 

Is it possible to implement this in a feature Release?

 

Greets, 1ch_h4lt

Link to comment
Share on other sites

FrostByte

How do you get it to not transcode?  I too am seeing all my wma files transcoded to 192 kbs mp3 files in the webclient, but not other clients.

Link to comment
Share on other sites

like every other app it direct streams what the device supports. so check the supported format list for your browser of choice.

Link to comment
Share on other sites

FrostByte

Ok, I'm using IE11 so thought it would support wma.  I'll check the list  Thanks

Link to comment
Share on other sites

1ch_h4lt

Very intresting,

 

I was traying it on Safari ios And that didn't worked. Thougt at least Apple Can handle it :-/

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
silvanet

Sorry, I'm looking all over the forums for help on why my client can't play any of my videos. I don't know exactly what section I should be asking in, but everything works fine on the same machine the server is installed on. A client computer can log in OK in my home network, but it can't play any videos. There must be something obvious that I'm missing.

Link to comment
Share on other sites

what exactly is the problem? keep in mind the mobile web client cannot autoplay video, so once you click the play button on the page, you then also have to click the play button on the player.

Link to comment
Share on other sites

Vidman

Sorry, I'm looking all over the forums for help on why my client can't play any of my videos. I don't know exactly what section I should be asking in, but everything works fine on the same machine the server is installed on. A client computer can log in OK in my home network, but it can't play any videos. There must be something obvious that I'm missing.

What client is it?
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...