Jump to content


Photo

Device management problems

device android

Best Answer Luke , 10 June 2015 - 09:57 AM

This will be fixed soon in an update. There's an update going out today, it won't include this fix but i'll make sure it goes into the next one.

Go to the full post


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 EduardoSantos OFFLINE  

EduardoSantos

    Advanced Member

  • Members
  • 410 posts
  • Local time: 07:43 PM

Posted 10 June 2015 - 08:36 AM

Hi,

 

I am trying to configure an Android Mobile app as a device on Emby server.

First the device would show only it's original name, though I renamed it on the server by accessing ServerManagement > Devices

After the device was renamed, server would not show it's correct new name neither on the "Send to" nor on the "Camera Upload".

 

I deleted the device on the server hoping for it to reappear with it's original name on the device list. It would not. Now it will not show on the device list and it will not show on the "Send to" list. Even though I am able to use the device by itself.

 

Is there a means by wich I can access this device configuration and make it show on the device list?



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 152514 posts
  • Local time: 06:43 PM

Posted 10 June 2015 - 08:39 AM

I'll test this, thanks.



#3 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 152514 posts
  • Local time: 06:43 PM

Posted 10 June 2015 - 09:57 AM   Best Answer

This will be fixed soon in an update. There's an update going out today, it won't include this fix but i'll make sure it goes into the next one.


  • EduardoSantos likes this

#4 EduardoSantos OFFLINE  

EduardoSantos

    Advanced Member

  • Members
  • 410 posts
  • Local time: 07:43 PM

Posted 10 June 2015 - 05:15 PM

thanks!







Also tagged with one or more of these keywords: device, android

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users