Jump to content

CoverArt and trouble with collage treatment


zarxic
 Share

Recommended Posts

I just became a supporter and installed CoverArt.  I'm trying to setup my Media Folders to use the collage treatment, but I'm having some issues.  I have uploaded a generic primary image to each media folder, but when collage is selected as the media folder treatment, all I see is the primary image.  Also, on the settings page, the preview looks like a broken thumbnail.

 

553fcf246cc38_collagesettings.png

553fcf552383b_collagehome.png

 

 

However, if I use another treatment under the Multiple style, it works.  Here are some screenshots with the Stack treatment selected.

 

553fcf8fbbf40_stacksettings.png

553fcf99e12d8_stackhome.png

 

I'm not sure what the difference is or what I might be missing.  Can anyone point me to a setting or something I should check?  I wasn't sure if any log files would be helpful, but I can certainly upload any if need be.  Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Looks like a bug that slipped through all the recent image processing changes.

 

FYI - the server now has some automatic image creation for folders that looks better than this old CA Collage treatment...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...