Jump to content


Photo

My media (small)" option no longer works.

Preferences Homepage

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 RedStripe OFFLINE  

RedStripe

    Advanced Member

  • Members
  • 210 posts
  • Local time: 12:52 AM

Posted 24 April 2015 - 10:59 AM

Server Version 3.0.5588.1

 

Preferences->Homepage

Option "My media (small)" no longer works.



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 142617 posts
  • Local time: 01:52 AM

Posted 24 April 2015 - 11:02 AM

Tests fine here.



#3 RedStripe OFFLINE  

RedStripe

    Advanced Member

  • Members
  • 210 posts
  • Local time: 12:52 AM

Posted 24 April 2015 - 11:32 AM

Luke/Administrators/Developers,

 

I have a couple of issues were the response has been similar to your "Tests fine here." However, the issues persist here. Any suggestions on actions I might take to resolve?

The issues I am referring to are this one I am responding to and http://emby.media/co...gged-as-missing

Any suggestions will be appreciated.

 

Thanks
 



#4 Ian-Highlander OFFLINE  

Ian-Highlander

    Advanced Member

  • Members
  • 355 posts
  • Local time: 06:52 AM
  • LocationEly, Cambridgeshire, Uk

Posted 24 April 2015 - 12:05 PM

Had the same problem "My Media (Small)" option changes nothing on the view of the page. I posted a screenshot and my findings/"fix" here http://emby.media/co...-like-my-media/

 

Basically the css for that section is set to a fixed size of 25% so only four icons fit across it and they're always quarter of the width of the page which for me was a pain as I have five icons. I edited mine to 20% and it now fits all five icons across the page. Definitely an issue though although I'm happy with my "fix" for now (knowing I'll have to re-edit it every time I upgrade which will be a pain).







Also tagged with one or more of these keywords: Preferences, Homepage

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users