Jump to content


Photo

Movie Theme Videos Plugin Questions and Support Thread

Movie Themes Radeon Themes Theme Videos

  • Please log in to reply
1037 replies to this topic

#1 radeon OFFLINE  

radeon

    Advanced Member

  • Developers
  • 1177 posts
  • Local time: 04:58 AM

Posted 13 November 2013 - 06:10 PM

Please post any questions/support queries here for the Movie Theme Videos Plugin

 

Full plugin details here:

 

http://mediabrowser....-videos-plugin/



#2 DigiTM OFFLINE  

DigiTM

    Advanced Member

  • Members
  • 228 posts
  • Local time: 02:58 PM
  • LocationBrisbane, Australia

Posted 14 November 2013 - 09:49 PM

Great work.  However I paid for this through Paypal and MB3 is still saying I'm not registered.  Recently my email got compromised and I had to create a new one, thus using a new email in Paypal.  Is this the cause?  Does this mean I cannot buy anything else again?  I cannot see anywhere in MB3 where I can change my email address.  Am I portraying panic....yes  :wacko:



#3 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 48072 posts
  • Local time: 11:58 PM

Posted 14 November 2013 - 08:04 PM

Great work.  However I paid for this through Paypal and MB3 is still saying I'm not registered.  Recently my email got compromised and I had to create a new one, thus using a new email in Paypal.  Is this the cause?  Does this mean I cannot buy anything else again?  I cannot see anywhere in MB3 where I can change my email address.  Am I portraying panic....yes  :wacko:

 

You don't change the email as the keys are tied to them.  You will, instead get a different key when your PayPal email changes.  Then, use the "Link Keys" feature in the dashboard to hook the two together.

 

5285495c8b766_linkkeys2.png



#4 DigiTM OFFLINE  

DigiTM

    Advanced Member

  • Members
  • 228 posts
  • Local time: 02:58 PM
  • LocationBrisbane, Australia

Posted 14 November 2013 - 08:15 PM

Yeah I'm trying that, and it says link successful, however the plugin is still saying trial.  And after linking, if I then add the new supporter key to the MB3 Supporter Key (paste from email) field, then it says I'm not a supporter.


Edited by DigiTM, 14 November 2013 - 06:15 PM.


#5 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 48072 posts
  • Local time: 11:58 PM

Posted 14 November 2013 - 08:34 PM

Yeah I'm trying that, and it says link successful, however the plugin is still saying trial.  And after linking, if I then add the new supporter key to the MB3 Supporter Key (paste from email) field, then it says I'm not a supporter.

 

Okay, this should be working now.

 

You attempted the linking a few times and one of the times you did it, you linked the same key to itself which threw us into an infinite loop.  I need to trap that situation.


  • Sammy likes this

#6 DigiTM OFFLINE  

DigiTM

    Advanced Member

  • Members
  • 228 posts
  • Local time: 02:58 PM
  • LocationBrisbane, Australia

Posted 14 November 2013 - 08:46 PM

So somehow I broke the system.  Ooops....my bad.  At least I showed you a way that someone could break it I guess.  Appreciate the help EBR as always.



#7 DigiTM OFFLINE  

DigiTM

    Advanced Member

  • Members
  • 228 posts
  • Local time: 02:58 PM
  • LocationBrisbane, Australia

Posted 14 November 2013 - 09:54 PM

Now neither key works in the "MB3 Supporter Key (paste from email)" field  :(



#8 DigiTM OFFLINE  

DigiTM

    Advanced Member

  • Members
  • 228 posts
  • Local time: 02:58 PM
  • LocationBrisbane, Australia

Posted 15 November 2013 - 08:22 PM

All working now, thanks devs.  I have just started doing a ton of bluray menu extractions for ones that didn't get picked up by the plugin, but would like to share.


Edited by Luke, 15 November 2013 - 09:35 PM.

  • Morgian likes this

#9 darengibo OFFLINE  

darengibo

    Advanced Member

  • Members
  • 83 posts
  • Local time: 09:58 PM

Posted 17 November 2013 - 08:32 PM

So downloaded, paid to register via paypal.  When attempting to run the scan, i receive the following.. any help is appreciated. thanks

 

Download local movie theme videos failed

a minute ago

Index and length must refer to a location within the string. Parameter name: length



#10 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 142200 posts
  • Local time: 11:58 PM

Posted 17 November 2013 - 08:35 PM

sounds like a bug. i'm sure Radeon will take a look once he sees it.



#11 Erik OFFLINE  

Erik

    Advanced Member

  • Members
  • 867 posts
  • Local time: 11:58 PM
  • LocationOntario, Canada

Posted 18 November 2013 - 12:38 AM

Hi,

 

Just installed MBT and added this Movie Themes Plug-in. restarted the server (Version 3.0.5069.18843). and ran the scheduled task to get the intros.

 

However, I see nothing play in MBT (Act of Valour for example) and nothing new is in that folder on the server. I checked the log (skips the non A's or course as I just wanted to see it first before buying it) and only thing it seems to says after I run the scheduled task relating to the movie is:

 
2013-11-17 23:27:13.1087, Info, App, Movie Theme Videos - Trial Mode - During the trial, only shows with the name beginning with the letter 'A' will be downloaded. Please register for all names to be processed
2013-11-17 23:27:13.1087, Info, App, HttpClientManager.Get url: http://ballingtons.c...b/add.php?n=Act of Valor&t=75674
2013-11-17 23:27:13.4060, Info, App, HttpClientManager.Get url: http://www.ballingto...s/tmdb/?t=75674

 

not sure if im doing something wrong.

 

Thanks,

Erik
 



#12 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 142200 posts
  • Local time: 11:58 PM

Posted 18 November 2013 - 12:44 AM

he probably doesn't have one yet in his database for any of your A's. I know that he is out for a few days and has a few hundred new movie themes to catalog once he gets back.



#13 Erik OFFLINE  

Erik

    Advanced Member

  • Members
  • 867 posts
  • Local time: 11:58 PM
  • LocationOntario, Canada

Posted 18 November 2013 - 12:49 AM

Ahh, Ok. I figured it was grabbing them from somewhere online automatically. Didn't realize they had to be assigned manually.

 

Thanks



#14 radeon OFFLINE  

radeon

    Advanced Member

  • Developers
  • 1177 posts
  • Local time: 04:58 AM

Posted 18 November 2013 - 05:53 AM

So downloaded, paid to register via paypal.  When attempting to run the scan, i receive the following.. any help is appreciated. thanks

 

Download local movie theme videos failed

a minute ago

Index and length must refer to a location within the string. Parameter name: length

Could you give me a full debug log of this one please darengibo? (you'll need to enable debug logging under advanced on the mb dashboard, restart mbs then run the scheduled task again) Just upload your log to dropbox or something and pm me a link.

 

Im away until tomorrow but ill get on it as soon as im back. cheers



#15 radeon OFFLINE  

radeon

    Advanced Member

  • Developers
  • 1177 posts
  • Local time: 04:58 AM

Posted 18 November 2013 - 05:54 AM

Ahh, Ok. I figured it was grabbing them from somewhere online automatically. Didn't realize they had to be assigned manually.

 

Thanks

Yep, all manually sorted. I have nearly another 300 to index and upload when i get back :-)



#16 darengibo OFFLINE  

darengibo

    Advanced Member

  • Members
  • 83 posts
  • Local time: 09:58 PM

Posted 18 November 2013 - 09:29 AM

Could you give me a full debug log of this one please darengibo? (you'll need to enable debug logging under advanced on the mb dashboard, restart mbs then run the scheduled task again) Just upload your log to dropbox or something and pm me a link.

 

Im away until tomorrow but ill get on it as soon as im back. cheers

I attempted to run it this morning and it appears to have self corrected..  currently at 88% (wouldn't go past 7% earlier).  So crossing fingers..  if problem persists, I will post debug log.

Thanks!!!!



#17 Erik OFFLINE  

Erik

    Advanced Member

  • Members
  • 867 posts
  • Local time: 11:58 PM
  • LocationOntario, Canada

Posted 19 November 2013 - 08:40 AM

I registered the plugin and ran the schedules task. It's all working great. However, is there a reason the "backdrops" folder and it's contents are hidden in windows file explorer?

Thanks

#18 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 142200 posts
  • Local time: 11:58 PM

Posted 19 November 2013 - 08:43 AM

to prevent other programs like sickbeard and metabrowser from getting confused by their presence. 


  • Erik likes this

#19 Erik OFFLINE  

Erik

    Advanced Member

  • Members
  • 867 posts
  • Local time: 11:58 PM
  • LocationOntario, Canada

Posted 19 November 2013 - 08:46 AM

Ah, ok. I was just trying to see which ones had been processed successfully and wondered why there was nothing there.

Thanks for the fast answer as usual!

#20 mattyg8 OFFLINE  

mattyg8

    Advanced Member

  • Members
  • 155 posts
  • Local time: 03:58 PM

Posted 19 November 2013 - 09:16 PM

It wont let me pay for this

 

get this msg

 

Return to merchant and try a different payment method
 

Unfortunately, we're unable to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the merchant's website and try using a different payment method (if available).







Also tagged with one or more of these keywords: Movie Themes, Radeon, Themes, Theme Videos

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users