Jump to content

MB 3.0.5518.7 / FreeNAS 9.3 blank screen for MB theatre


mharvey500
 Share

Recommended Posts

mharvey500

Hi, I am trying to access media on Media Browser server 3.0.5518.7 / FreeNAS 9.3 using Media Browser Theatre and android mobile app:

 

Theatre -- sees the server, when I click on the user icon there is a blank screen. Attached is a log. If the server is not running I get another screen so I know it connects, just no media showing.

 

Android mobile app -- gives a message "connecting" and freezes. Makes no difference whether the Media Browser server plugin is running. I did not include a log of this.

server-63560478641.txt

Link to comment
Share on other sites

mharvey500

This is the first time I have tried the android app. This is how I did it:

 

Skip sign in with Media Browser Connect, connect to server manually

Message "Connecting" displayed forever.

The server log file shows no connection. Media Browser server is visible from the android device using a network discovery tool.

Edited by mharvey500
Link to comment
Share on other sites

josh4trunks

What you are experiencing has nothing to do with freenas/the server component. You never even entered the server info.

 

If you check the android section you'll see this is a common /new issue.

I was able to get around this by finding an APK for an old version of the app (from Oct 2014) online. Connect using the old app. Then upgrade the app through the market.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...