Jump to content


Photo

DVBLink-TVMosaic Live TV Plugin

DVBLink TVMosaic

  • Please log in to reply
823 replies to this topic

#801 Siutsch OFFLINE  

Siutsch

    Advanced Member

  • Members
  • 109 posts
  • Local time: 01:40 AM

Posted 16 January 2020 - 02:17 PM

Newest vesion 1.8.8.0



#802 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 148764 posts
  • Local time: 07:40 PM

Posted 16 January 2020 - 02:35 PM

Are there any errors in the browser debug console?



#803 Siutsch OFFLINE  

Siutsch

    Advanced Member

  • Members
  • 109 posts
  • Local time: 01:40 AM

Posted 16 January 2020 - 04:07 PM

Yes:

 

TypeError: result.Info is undefined



#804 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 148764 posts
  • Local time: 07:40 PM

Posted 16 January 2020 - 05:39 PM

Can you attach the complete contents? Thanks.

#805 QDivision OFFLINE  

QDivision

    Advanced Member

  • Members
  • 223 posts
  • Local time: 12:40 AM

Posted 18 January 2020 - 09:53 AM

I am also on the latest version of the plugin 1.8.8.0 and have already posted the full debug log contents



#806 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 148764 posts
  • Local time: 07:40 PM

Posted 18 January 2020 - 02:56 PM

Sorry i meant the complete browser debug console contents for @t.andre to review.

 

Thanks !



#807 t.andre OFFLINE  

t.andre

    Advanced Member

  • Developers
  • 217 posts
  • Local time: 01:40 AM
  • LocationSwitzerland

Posted 20 January 2020 - 02:01 PM

Hi, sorry that you have this problem,

 

I use windows and qnap and don't  have this issue.

 

Try to remove the plugin and is settings and reinstall it again.

 

The settings is in the plugin folder/configuration

 

Cheers



#808 Siutsch OFFLINE  

Siutsch

    Advanced Member

  • Members
  • 109 posts
  • Local time: 01:40 AM

Posted 21 January 2020 - 02:14 PM

Tried that:

Uninstalled TVMosaic Plugin and deleted "MediaBrowser.Plugins.DVBLink.xml".

 

After installing DVBLink 1.8.8.0 Plugin again (there is no TVMosaic Plugin any more!) and setting the plugin,

after "OK" and reloading the Plugin page again, there's still no server status and "Enable TVMosaic server" is not set.

 

EDIT:
After editing the MediaBrowser.Plugins.DVBLink.xml manually and setting "UseAuthorization" and "Enable" to "true, I see the server status, but alle icons are unchecked (optically).

 

And there there's no icon for the plugin (only white text "DVBLink an red background).

 

So no change.

 

EDIT2:
Checked again from work.
Now I see 2 plugins, DVBLink and TVMosaic.

So I uninstalled DVBLink 1.8.8.0 and installed TVMosaic 1.8.8.0

Again I had to edit the MediaBrowser.Plugins.DVBLink.xml file manually (etting "UseAuthorization" and "Enable" to "true etc.).

 

So I think there is still a problem with doing the settings within the emby plugin.


Edited by Siutsch, 22 January 2020 - 02:32 AM.


#809 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 148764 posts
  • Local time: 07:40 PM

Posted 22 January 2020 - 02:32 AM

Tried that:

Uninstalled TVMosaic Plugin and deleted "MediaBrowser.Plugins.DVBLink.xml".

 

After installing DVBLink 1.8.8.0 Plugin again (there is no TVMosaic Plugin any more!) and setting the plugin,

after "OK" and reloading the Plugin page again, there's still no server status and "Enable TVMosaic server" is not set.

 

EDIT:
After editing the MediaBrowser.Plugins.DVBLink.xml manually and setting "UseAuthorization" and "Enable" to "true, I see the server status, but alle icons are unchecked (optically).

 

And there there's no icon for the plugin (only white text "DVBLink an red background).

 

So no change.

 

Can you attach the complete browser debug console contents? Thanks.



#810 cue1boy OFFLINE  

cue1boy

    Member

  • Members
  • 21 posts
  • Local time: 12:40 AM

Posted 15 February 2020 - 12:43 PM

Can you attach the complete browser debug console contents? Thanks.

Hi i am having what sounds like the same problem how and where do i find this content, cheers.



#811 EODCrafter OFFLINE  

EODCrafter

    Advanced Member

  • Members
  • 837 posts
  • Local time: 06:40 PM
  • LocationSouthEastern USA

Posted 15 February 2020 - 01:13 PM

Hi i am having what sounds like the same problem how and where do i find this content, cheers.

https://emby.media/c...port-a-problem/



#812 cue1boy OFFLINE  

cue1boy

    Member

  • Members
  • 21 posts
  • Local time: 12:40 AM

Posted 15 February 2020 - 01:18 PM

Hope this helps, Thanks

Attached Files


Edited by cue1boy, 15 February 2020 - 01:19 PM.

  • EODCrafter likes this

#813 EODCrafter OFFLINE  

EODCrafter

    Advanced Member

  • Members
  • 837 posts
  • Local time: 06:40 PM
  • LocationSouthEastern USA

Posted 15 February 2020 - 01:44 PM

Hope this helps, Thanks

It won't help me, but Luke can read that stuff! GL



#814 cue1boy OFFLINE  

cue1boy

    Member

  • Members
  • 21 posts
  • Local time: 12:40 AM

Posted 15 February 2020 - 01:52 PM

It won't help me, but Luke can read that stuff! GL

Ok Thanks. This new log might help more. I am getting. Sorry, all tuners are currently occupied by other clients. Yet they work in dvblink web interface


Edited by cue1boy, 15 February 2020 - 02:14 PM.


#815 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 148764 posts
  • Local time: 07:40 PM

Posted 15 February 2020 - 02:54 PM

Well look at the requests that are being sent to dvblink...

http://http://192.168.1.2:39876:8100/mobile/

How did you configure the plugin? Did you configure a bad url?



#816 cue1boy OFFLINE  

cue1boy

    Member

  • Members
  • 21 posts
  • Local time: 12:40 AM

Posted 15 February 2020 - 05:46 PM

Well look at the requests that are being sent to dvblink...

http://http://192.168.1.2:39876:8100/mobile/

How did you configure the plugin? Did you configure a bad url?

Possibly. I have now set it up with the emby server and dvblink on the same pc. Dvblink is set using localhost. This works fine in the server dashboard but i cant get any channel to play in Emby Theater. I get the message that all tuners are occupied by other clients, but nothing else is using it, Cheers.

Attached Files


Edited by cue1boy, 15 February 2020 - 05:53 PM.


#817 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 148764 posts
  • Local time: 07:40 PM

Posted 15 February 2020 - 06:28 PM

Can you show a screenshot of the configuration page?



#818 cue1boy OFFLINE  

cue1boy

    Member

  • Members
  • 21 posts
  • Local time: 12:40 AM

Posted 16 February 2020 - 07:27 AM

Can you show a screenshot of the configuration page?

Please forgive my stupidity, i had both emby servers pointing to the same ip. I have now set 2 pcs with emby servers on each with  dvblink plugins set to localhost and now theater is playing live tv. Just one question some channels are missing logos. I have them all in this location named exactly as the channel names, what am i missing ? Also as mentioned in another post some of the options don't stay checked when enabled in dvblink plugin. Thank you

Attached Files


Edited by cue1boy, 16 February 2020 - 09:54 AM.


#819 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 148764 posts
  • Local time: 07:40 PM

Posted 16 February 2020 - 01:13 PM

T.andre are channel logos supported?

#820 cue1boy OFFLINE  

cue1boy

    Member

  • Members
  • 21 posts
  • Local time: 12:40 AM

Posted 17 February 2020 - 05:23 PM

Sorry i don't understand where do i put channel logos. I am using EPG Collector plugin in DVBLink to get the xml Guide data if this helps.


Edited by cue1boy, 17 February 2020 - 06:00 PM.






Also tagged with one or more of these keywords: DVBLink, TVMosaic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users