Jump to content
Sign in to follow this  
ICT-Solution

"Illegal sign in path" since update 3.0.5445.5

Recommended Posts

ICT-Solution

Hello all :)

 

I've a little problem since update 3.0.5445.5

In the dashboard it shows me a failed library scan, caused by an illegal sign in a path.

 

54802ace490f4_illegal_sign.jpg

 

I was searching manually in the directories and had a look into the log files, but did'nt found anything. I can also watch all my videos .. so i don't know what to do. Can someone help me please to resolve this problem?

 

Maybe i've to say, that i've modified some other files to create 3 server with 1 configuration .. :unsure:

Well, all my servers have the same problem and are running now update 3.0.5445.6 - which also don't resolve the problem.

 

In the attachement are the latest 3 logfiles from my mainserver.

 

Thanks for help!

 

Best regards,

Yoshi

server-63553247999.txt

server-63553161599.txt

server-63553075199.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites
Spaceboy

I had this. Seemed to be some corrupt xml's somewhere, never found which ones, I just deleted all and re ran the library scan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...