Jump to content
RedStripe

Music videos not showing up on artist page

Recommended Posts

RedStripe

Server Version 3.0.5424.1
OS Windows 7 64bit

The announcement "Media Browser Server 3.0.5416 Beta Released"

Under "Bugs Resolved:" it stated:
    
     "Music videos not showing up on artist page"

This does not appear to have been resolved.

 

Michael Jackson example:

 

54715a28bfd95_Capture.png

 

 

 

54715a5841d45_Capture2.png

Edited by RedStripe

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Check artist values for the videos

Share this post


Link to post
Share on other sites
RedStripe

I have set both "artist" and "album artist". The videos are .mp4. The tags were set using foobar 2000.

 

P.S. foobar links with with artist name

Edited by RedStripe

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

it is resolved but all we're talking here is values you see in the metadata manager. if you fix those you'll see them show up. that's the scope of this issue. nothing to do with tags in video files.

Share this post


Link to post
Share on other sites
steve1977

Not sure whether I fully understand and what is the scope of the "fix".

 

Some albums include video files (MP4 or M4V), which are tagged and part of an album. These video files do not show under the actual album and also do not show under "musicvideos" either.

 

Was this supposed to be addressed by the "fix" and is there anything further that I can provide you for troubleshooting? Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Go to a music video -> click edit -> enter artist name(s) that exactly match artist names that are found in song tags. Then go view the artist and you should see the music videos. Before they were not appearing. Now they are. That is the fix and that is all that this particular issue is about.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
steve1977

Ah, got it. So, "my issue" is not addressed yet. I have not added anything as "Musicvideos", so this "fix" does not help me. All my musicvideos are added as "Music" (as they are part of a music album). So, these are still not being recognized up by MBS?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...