Jump to content


Photo

Media Browser isn't responding - In Recorded TV

Recorded TV Android App

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 rikiwi OFFLINE  

rikiwi

    Advanced Member

  • Members
  • 411 posts
  • Local time: 07:42 AM
  • LocationNew Zealand

Posted 10 October 2014 - 12:45 AM

I get the above message when trying to fast forward to skip adds in my recorded TV. This used to work in earlier versions.
I can pause the TV once then the app locks up with the above message. The only way to open the app is to swipe it off the Recent Apps window, and re-start it.
In all other video play areas everything is working fine.

I'm on Version 2.0.85

Added: The above occurs with the default of leaving HLS on.
When I turned HLS off the app hangs immediately when trying to play recorded tv.
Prior to version 2 this setting played best.

Edited by rikiwi, 10 October 2014 - 06:15 AM.


#2 rikiwi OFFLINE  

rikiwi

    Advanced Member

  • Members
  • 411 posts
  • Local time: 07:42 AM
  • LocationNew Zealand

Posted 13 October 2014 - 11:49 PM

I don't want to pester, but will there be a fix for the above problem. I see there are several other reports of this problem in other MB forums



#3 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 139768 posts
  • Local time: 01:42 PM

Posted 13 October 2014 - 11:51 PM

yes we are working on it.



#4 rikiwi OFFLINE  

rikiwi

    Advanced Member

  • Members
  • 411 posts
  • Local time: 07:42 AM
  • LocationNew Zealand

Posted 14 October 2014 - 01:49 AM

Thanks Luke, I knew you and the other developers would be working on it. It's just that the forum had gone a bit quiet in relation to the android app. :)







Also tagged with one or more of these keywords: Recorded TV, Android App

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users