Jump to content

Files in media folders disappearing with no explanation


ComfyRuby
 Share

Recommended Posts

ComfyRuby

Some pieces of media have not loaded so I've check the folders themselves and discovered either the media file itself not being in the folder or nothing at all. I have no idea what is going on, I have check any user that could delete media and that doesn't check out. whatever the issue is can be tracked down by the log right?

embyserver.txt

Link to comment
Share on other sites

Hello ComfyRuby,

** This is an auto reply **

Please wait for someone from staff support or our members to reply to you.

It's recommended to provide more info, as it explain in this thread:


Thank you.

Emby Team

Link to comment
Share on other sites

Hi there, can you please go over a specific example? Thanks.

Link to comment
Share on other sites

ComfyRuby
Posted (edited)
31 minutes ago, Luke said:

Hi there, can you please go over a specific example? Thanks.

I was going through my entire library of stuff. I noticed that Shazam wasn't on there.(I have the DC collection). I checked the media in the file explorer and the folder only showed the thumbnail, no sign of the media file(mp4 as I re-added it). same thing happened last night when I was watching What If. neither the thumbnail or the media file was there for that series. (I'm currently looking for reasons outside the emby app doing something to the files and nothing so far)

Edited by ComfyRuby
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...