Jump to content

Cannot play Live camera feed from security CAM


HSEmbyBox
 Share

Recommended Posts

HSEmbyBox
6 hours ago, Luke said:

Can you please provide a new log file example from the latest version of the server? Thanks.

Here are the fresh log files. Compressed as ZIP.

Emby logs archive.zip

Link to comment
Share on other sites

HSEmbyBox
1 hour ago, softworkz said:

 

 

How do I configure Emby to use ".. ffmpeg-emby" ? 

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, HSEmbyBox said:

How do I configure Emby to use ".. ffmpeg-emby" ? 

Not at all. 

ffmpeg-emby is just a stub that allows you to execute the included ffmpeg manually from the command line, which doesn't work normally as you have seen:

Quote

error while loading shared libraries: libavdevice.so.59: cannot open shared object file: No such f
ile or directory

When using ffmpeg-emby instead, you won't see those errors.

Link to comment
Share on other sites

Regarding the issue in general, there's nothing to expect from the Emby side like it would be fixed by a new version.

Before we don't manage to get it working with ffmpeg from the command line, we don't need to touch Emby at all.

AFAIR, the last state of things was that you had it working with plain ffmpeg on one machine but not on the Emby machine. That's the point where we need to continue from.
So, could you please check the ffmpeg command on the machine where it's working and then retry the same on the Emby machine?

Thanks

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...