Jump to content

Bug in Subtitles when using language "Chinese" on Samsung Tizen TV


tces12011
 Share

Recommended Posts

I am currently using the latest version of emby for tizen, but I found a problem in the process of using mkv built-in subtitles every time Chinese(Simplified or Traditional) subtitles are selected, fonts in other languages are always displayed (the same movie mobile client is not this issue) , There is no problem with ASS external subtitles, can you help me solve it?

I really can't live without subtitles~~~

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, tces12011 said:

fonts in other languages are always displayed (the same movie mobile client is not this issue) ,

Can you please provide a screenshot or photo showing this issue please?

Link to comment
Share on other sites

Step 1. set latest subtitles [ english ] fail, still Korea

Step 2. set [english] in the first few is success, change to english

Step 3. set [japanese] is success, change to japanese

Step 4. set [Chinese] is fail, still japanese

I found that maybe this scene is not only for Chinese, maybe when the subtitle list is too long, the end of list languages setting will fail

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...