Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'win 10'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 4 results

  1. Hi Since last server upgrade my Win 10 machine will not sleep automatically . Powercfg requests shows that the Emby server is the problem Anything I can do at my end to get round this Thanks for your help John
  2. Emby Theater 3.0.11 (downloaded version) the "Start Now" button hardly ever comes up, but every non-determinable time it does once or twice in a row, but then not again at all for days. Does anyone else have this problem currenly? Is this a known issue being worked on ...?
  3. Hey guys, This is not so much an emby problem, just looking for any expert advice from the community. I have a HTPC that was running Win 7, and used a Fusion Dvico remote (plugged into USB port) for control of my WMC, and also Emby. After upgrading, finally to Win 10, I have a curious but not unheard of problem, that when the HTPC is turned on, the remote IR receiver driver is not automatically loaded. Simply unplugging it for 1-2 seconds resolves the issue as the USB Input device driver is then correctly installed, and bingo, I can use my Logitech Harmony for full remote facilities. I have researched a fair bit and have tried the following:- 1) regedit all USB devices and "ForceHCResetOnResume" 2) use a $5 USB hub controller from the mobo usb ports, and plug the remote receiver into one of these ports 3) tried all different USB ports on the mobo 4) used MCEStandby Tool (which also tries the ForceHCResetOnResume) Still no go, any guru out there who has experience with this issue? On some occassions, windows will install "Dvico Remocon V1.00" driver, but on most occassions it seems to just go for "USB Input Device". Any thoughts? Thanks Brad
  4. rmarcuse

    Server freezes

    I decided to upgrade to win 10 since emby theater is looking so great!! But my systems loads emby and freezes..any suggestions? Thanks I'm thinking of doing a fresh in stall because I have backups of the server config.
×
×
  • Create New...