Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'scan library'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 3 results

  1. Hello All, I just recently upgraded the computer system I am running my EMBY server from. The new computer is must faster and much more powerful than my previous computer. My media is contained on 5 external USB hard drives. I do have quite an extensive library of movies & TV shows but the previous computer had no problems scanning the library. I did a fresh install of EMBY on the new computer and have it all set up the same way it was on the old computer. I've set up all the folders for my library so naturally EMBY has to scan them all in order to get the media set up. However, I can't seem to get the library completely scanned. The library scan keeps stalling at 69.2%. I have left it alone for 2 days hoping that it would eventually finish, but to no avail. I have checked all the computer settings to see if there might be something turning off the USB drives or something and cannot find anything. Anyone have any ideas what I can do to complete the scan? Almost half of my media is missing!!! Any help you can provide would be much appreciated!!!
  2. RedStripe

    Scan Library progress bar

    The progress bar for "Scan Library" on the Media Library Page(Library.html) does not work (i.e., no feed back).
  3. dansblackcat

    Scan Media Library

    If I add a new TV episode or Movie should it trigger a library scan?
×
×
  • Create New...