Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'playback repeat'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. grizlyadams

    Live TV IPTV (M3U) playback repeat

    Hello, I have livetv set up to use an m3u file. It mostly plays back ok, but sometimes it plays about 15 to 30 seconds, then repeats that same 15 to 30 seconds. Sometimes it will do that between one and 3 or 4 times (repeat the same 15 seconds) and sometimes it will do it once and carry on playing and be fine thereafter. Sometimes however, it will never break out of that repeat loop and will just constantly re-play the same 15 to 30 second clip over and over. This doesn't happen if i play the same m3u with VLC or the IPTV provider's app, so my assumption is that it is not the stream that's the problem, it is emby. I currently use xTeVe as an m3u proxy to filter the channels and manage the EPG that emby does not do/provide, but I have turned off the caching in xTeVe so it just hands off the stream to the client (emby). The same thing happens (the 15 to 30 second repeat) in emby if i specify the m3u directly in emby and do not use xTeVe. so its not xTeVe proxy that is causing the problem. I can also see in the xTeVe logs that the url is being haded off to emby. emby runs in a docker in Unraid on an HP Microserver Gen8 with a Xeon® CPU E3-1230 V2 @ 3.30a with 10GB ram which is at about 45% utilisation. Anyone seen this before and have any suggestions? thanks
×
×
  • Create New...