Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'missing metadata'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Sorry i know this has been answered before. I searched the forums and found users with the same problem, but i dont know if i should bring back an old post or make a new one. Same problem: https://emby.media/community/index.php?/topic/43502-emby-generating-artistnfo-on-emby-servermetadataartists-instead-of-artist-folder-and-not-fetching-artist-bio/ Artists/albuns added some time ago are good, every .nfo is in the correct folder and everything is ok for these in the metadata manager and music catalog. For recent added artists emby generates an artist.nfo under \Emby-Server\metadata\artists and the genre tag is missing when i check in the metadata manager. This is anoying specially when browsing a genre, these newly added artist wont show up. The option 'Save artwork and metadata into media folders' is ticked. When i move the .nfo manually to the artist folder seems to work, the artists pop under the genre in the music catalog. Im using version 3.2.17.0 Thanks in advance
  2. It would be nice if the server app would have a small icon on a movie/show if it is missing either images or important metadata items. This way its easy to go through your library and manually add items to shows that are missing things like discart without having to click on each one to see. Also, there would need to be a settings page where a user can turn of notifications for items, so if you don't care for discart, only posters or fanart, you can have it only notify you if the selected items are missing. Perhaps a different icon for images vs metadata so one can differentiate.
×
×
  • Create New...