Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'mac osx'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. twwayne33

    Cannot accèss Server remotely

    I am a new user of Emby after using Plex and XBMC for many years. I'm having trouble accessing the mac osx server remotely via IOS iPhone X. I'm able to access Emby on the local network with my iPhone but cannot when wifi is turned off on iPhone. I have a airport extreme router and have tried port forwarding with no success. When I click on the server from the IOS app I get the spinning wheel and the message comes up that says: "We're unable to connect to the selected server right now. Please ensure it is running and try again." When I login into Emby from IOS app it show my server but when I click on it nothing happens. I've also tried to add server with lan address and port, and signed into Emby connect, all to no avail. I've attached a log file not sure it is the right one, it is the most recent one.
×
×
  • Create New...