Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'episode thumbnail'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Hello and many thanks in advance for any support, I reinstalled Emby Server a few months ago and recently noticed after reinstalling Emby for WMC (this IS a server question, I promise) and browsing that my episode thumbnails for new additions are not consistently auto-downloading and many old shows are now missing the thumbnails (episode thumbs for Seinfeld, Curb Your Enthusiasm are now completely gone and I specifically remember seeing these when browsing clients in the past). This behavior is visible in the web client and other clients (WMC, Android). I have all of the expected server settings activated (download artwork from internet, save artwork in folders, all metadata services checked, download chapter images, etc.). I do have a custom metadata path, but that has not conflicted with the save artwork in folders for movies and *some* tv episode new additions, thus I don't believe this is a permissions issue. I have also tried to manually download thumbs with very limited success. First, trying to update an entire tv show at the series level (not season or episode) rarely works. Even when get all the way into a specific episode and manually attempt to download that image, after clicking the download icon, no image shows up (even though there is no longer a red "missing image" indicator next to the episode in the explorer tree) and Windows Explorer shows nothing has been downloaded or saved. The only way I can get thumbs to show up is if I literally save each individual image online and drag and drop into the season folder--but this requires matching the naming convention and is ridiculously time consuming. I have searched all the other forum topics and even attempted to remove a series, scan library, re-add series, re-scan, etc. to no avail. I've also read about turning off the realtime monitor, but this doesn't seem applicable and also seems burdensome to have to modify the timestamp on every episode missing thumbnails. I do believe, however, that part of the issue stems from Emby only auto-downloading new additions on scans, however (and not generating thumbs for missing, albeit old items, even with manual attempts at series, season or even episode level). I also prefer not to use MCM or another scraper/server frontend when Emby already has these capabilities and they DID work for me prior to the most recent reinstall. I've included photos of my approach, but it's pretty straightforward. Please help! P.S. I'm happy to add log files if requested/appropriate
×
×
  • Create New...