Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'direct play error'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. mariokings

    4K Remux doesn't play

    I have Emby installed on my LG smart TV, my movies are all on a NAS and all devices are in the same network. I don't know why but for some reason the only version that transcodes and I'm not able to watch a movie is a 4K Remux version. It only says that is a direct play error, does anyone know why does this happen? Thanks in advance, Mário
  2. Hi, Quite new to Emby but impressed so far and have an active Emby Premiere subscription. I am having issues with files not playing direct when they do on other apps such as Plex and DLNA and also over WIFI to my mobile phone. I get direct play error in stats for nerds (screenshot attached) and on dashboard Transcoding (226 fps) 10.4 Mbps H264 AAC H.264 (AVC) NVENC/DEC H.264 (AVC) NVENC/DEC Android TV is on wired Gb Lan so no issues there This always happens when trying to play 1080p video and is such unwatchable as it is jerky and audio is way out of sync. Been through all the settings i can think of and the only way I have managed to play the content is when Audio Output is set to downmix to stereo then the same file plays direct. Everything related to streaming and transcoding is either set to max or auto. I have even put the IP of the Android TV box in the Hostng settings and turned off subtitles. Logs are attached. Just one more thing I am unclear about, how does the server know if I am connecting from with my home network or connecting from outside? Thanks and regards, remux.txt server.txt transcode.txt
×
×
  • Create New...