Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dedicated'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Hey Guys, have a dedicated large Storage Server with some Movies, now i want to connect this Storage Server to my Emby Server (Lower Storage). Is there a Chance? Is it possible to run 2 Servers in Sync? Where can i mount the Large Storage at is best to my Emby Server. Both running on Debian on different DataCenters. Maybe a DataConnection with OpenVpn > networkdrive ? Give me please some Ideas
  2. Hey guys, im new with emby. I installed emby on my dedicated server with static public IP. So my local IP is a public is 88.88.88.88 Emby write on the admin page: Local: 88.88.88.88:8096 Public 88.88.88.88:8096 Good, I test it and i change the local port to 8097 and https to 8021 (public unchanged 8096/8020) I restart and check public connection: 88.88.88.88:8096 Browser write: ERR_CONNECTION_REFUSED Firewall and all are disabled. I change nothing... Okay i test the local port... 88.99.148.20:8097 it works... ?? Why i cant connect to the remote port only on the local port on a remote server? I test a vLAN with IP 10.0.0.10 (i chang it also in emby admin) and it does not work. Only connect to the local port Is this Secure? Its a Bug? It seems to me uncertain. How is your setup on a dedicated server and security? My plan is to use a domain with proxy. this work good, but the same only to the local port nothing with public crazy... My system: Ubuntu Server 16.04 (Original minimal image and new install) No Firewall no closed ports. (for testing) 1 dedicated public IP and 1 IPv6 No local IPs Any ideas or answers? I do not know if this is so right. It does not seem right to me thank you guys
×
×
  • Create New...