Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Detail View'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. JohnnyM

    Backdrops Not Showing in ROC

    Backdrop do not show in Detail view in ROC. They appear if I use Coverflow, Thumb Posters or any other view just Not in Detail. This same phenomena also occurs with Breeze and Crystal. It does Not occur with Diamond or Default. The same thing also appears on both of my MB3 Classic clients. It has been happening since ROC version 1.0.8.5. and falling back to 1.0.8.0 corrects the Detail View issue. I love ROC and would like to fix the issue. Since I haven't seen anyone else mention this problem, believe it is local to me. Something got changed on my machine with 1.0.8.5 or 1.0.8.6 that I can't see I would like to know how to completely uninstall all of Lee's themes and all of the settings hat could be causing this problem. I could be a setting on the server since it got to my second machine. (I.0.8.5 never was installed on the second machine) Then I could reinstall ROC and be happy. Johnny M
×
×
  • Create New...