Jump to content

Emby Serien Problem


Recommended Posts

painomatic

Hallo,

ich habe immer mal wieder das Problem, wenn ich und auch Freunde von extern auf den Emby zugreifen um Serien zuschauen, das die Serie 5 Minuten vor Ende stoppt und die nächste Folge startet. Wenn man zu den letzten 5Minuten springt, passiert dieser Fehler dann immer wieder, es hilft dann zum Beispiel die Datenrate zu ändern. Anbei ein Logfile als das Problem auftrat. Hat jemand eine Idee. Lokal tritt das Problem nicht auf.

Serverversion 4.6.1.0

Clients mit Problemen: Chrome, Firefox, FireTV Stick und Ipad

ffmpeg-transcode-757b15c9-132f-4b6c-abeb-9ff6dd7944f8_1.txt

Link to post
Share on other sites
cayars

Does this happen with all media or just certain shows?

Link to post
Share on other sites
Happy2Play

Does the same thing happen if you disable hardware acceleration?

 

Link to post
Share on other sites
painomatic
2 hours ago, cayars said:

Does this happen with all media or just certain shows?

Just Certain Shows. One Show with same Specs work and the other one not. 

2 hours ago, Happy2Play said:

Does the same thing happen if you disable hardware acceleration?

 

Yes.

Link to post
Share on other sites
cayars

The reason I asked that question is because it sounds like bad encoding of the files.  If it's just one series or set of shows it's likely the way these were encoded.

If you can provide one file that always does this we could take a look at it for you.

Link to post
Share on other sites
cayars

Upload to any hosting site and send me the URL via PM.

Link to post
Share on other sites
cayars

That works for me.

Link to post
Share on other sites
Luke

Let us know how you guys get on. Thanks.

Link to post
Share on other sites
Luke

Were you able to send cayars a sample file for testing?

Link to post
Share on other sites
cayars

I got a PM to a file on Google drive but it required requesting access which I did and responded back to PM but I've not been able to access the file yet for testing.

Link to post
Share on other sites
painomatic
Posted (edited)

@Lukethe sheet contains different Metadata of shows with problems - but yesterday a friend told me, that he have problems with all shows. So I think it's not a problem with Codec of the files. 

In my case not all shows have the problem, when I connect from external (not in the home network) - sometimes only a few episodes of a show have the problem. 

But I will Upload a new File in the next days.

Best Felix

Edited by painomatic
Link to post
Share on other sites
cayars

Hi @painomatic Can you send me another link to download a test file to try? The previous file is stuck in limbo but I was never able to get it.

Link to post
Share on other sites
cayars

The problem is in the media I think with embedded chapters at the end of the file.
I'm running the file through both ffmpeg and mkvtoolnix at present to check a couple of things.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
cayars

Running the file through MKVToolNix fixed any media issues in the file while retaining all elements so that would be my suggestion.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...