Jump to content

External connection


Recommended Posts

herstl22

The power was out yesterday and since then I can't connect with emby. It works fine local.

The IP number is correct

What can be the problem

Link to post
Share on other sites
Hxemby001

I would double-check your router settings and make sure the WAN is still the same.. It is unlikely in most cases if the electricity dropped out for awhile that you would wind up with the same exact IP address.. The router could have had an issue as well.. Those two things would be where I checked.

Link to post
Share on other sites
herstl22
Posted (edited)

It works. Somehow the IP address changed at the external connection 

Edited by herstl22
Link to post
Share on other sites
herstl22
5 minutes ago, Hxemby001 said:

Glad to see its solved ūüĎć

There is a other problem with emby. the music from the TV show like in plex is not playing in the Background 

Link to post
Share on other sites
Hxemby001

Are you talking about theme music?

There is an option to enable this feature ( by default it is on ), You have to set this up manually inside the media folders or you must install a plugin to get it to work.

Link to post
Share on other sites
herstl22

I enabled it. What is the name of the plugin.

Aktiviere Titelmelodie is the theme.

image.png.eed3158d97966ecaa4023ca9cc6868c7.png

Link to post
Share on other sites
Hxemby001

The plugin is in the Plugins Catalog inside Emby.. There are three of them that cover this area.. You will have to decide. I do this manually, if I choose to do it.

Link to post
Share on other sites
Luke
On 5/1/2021 at 2:00 PM, herstl22 said:

Is there a way to get my money back for lifetime membership if let's say the terramaster is broken and U am not getting a new one?

We're responding to your PM. Thanks.

Link to post
Share on other sites
herstl22

The IP number is new but it doesn't work at all.

I am not happy with emby right now. 

Link to post
Share on other sites
Hxemby001

Is the TerraMaster broken as stated above or is EMBY just not responding?

Link to post
Share on other sites
herstl22

emby can't connect with the server. 

Guess have to go back to kodi.  

Link to post
Share on other sites
Hxemby001
Posted (edited)

So you can't hit the Server via Remote Connection/Domain Name? .. and KODI gets through just fine? There should be a way to get this working..

@cayars

Edited by Hxemby001
Link to post
Share on other sites
cayars
50 minutes ago, herstl22 said:

emby can't connect with the server. 

Guess have to go back to kodi.  

We can help you with this but need a bit more description of what is, isn't working specifically in regard to remote connections.

Do you have a domain? Using Emby Connect or just the URL of your server as shown in the Emby Console?

Does canyouseeme.org show your port open? Does that site give you the same WAN IP as Emby shows?

Link to post
Share on other sites
herstl22

I use the wan ip what is showing in emby.

canyouseeme.org does show me the same wan IP 

Link to post
Share on other sites
cayars

If this used to work previous to the power outage it sounds like it would be something simple.  I'm pretty used to looking for things like this so if you want another set of eye balls looking over your setup, send me a PM and we can do a remote support session and I can give you a hand.

Carlo

Link to post
Share on other sites
herstl22

I didn't change anything at all. The settings are fine. 

I will have a look tomorrow again

Link to post
Share on other sites
cayars

OK well if you like a bit of help, let me know.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...