Jump to content

Movie Extras Not Showing


BruceDavid
 Share

Go to solution Solved by GrimReaper,

Recommended Posts

BruceDavid

Hi,

I have the movie Gimme Shelter and several extras on my PC as such:

f:\video\movies\gimme shelter (directory)

gimme shelter.mp4 is a file in the above directory

A sub-directory exists called Extras.

In the Extras directory are the following files:

Gimme Shelter Outtakes.mp4

Gimme Shelter Re-Release Trailer.mp4

Gimme Shelter Theatrical Trailer 1.mp4

Gimme Shelter Theatrical Trailer 2.mp4

When I click on Gimme Shelter in the Movies library of Emby, the movie is available as is the Outtakes extra but the trailer extras are not showing.

Does anyone have any ideas as to why that is and what I should do to rectify it?

Thanks.

Best,

Bruce

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hi there, how did you setup the library in emby library setup?

Link to comment
Share on other sites

  • Solution
GrimReaper
59 minutes ago, BruceDavid said:

Hi,

I have the movie Gimme Shelter and several extras on my PC as such:

f:\video\movies\gimme shelter (directory)

gimme shelter.mp4 is a file in the above directory

A sub-directory exists called Extras.

In the Extras directory are the following files:

Gimme Shelter Outtakes.mp4

Gimme Shelter Re-Release Trailer.mp4

Gimme Shelter Theatrical Trailer 1.mp4

Gimme Shelter Theatrical Trailer 2.mp4

When I click on Gimme Shelter in the Movies library of Emby, the movie is available as is the Outtakes extra but the trailer extras are not showing.

Does anyone have any ideas as to why that is and what I should do to rectify it?

Thanks.

Best,

Bruce

 

 

I suspect they got recognized even tho that is not officially supported naming scheme, trailer should not be in \Extras\ subfolder but be either named moviename-trailer.ext and placed in main movie folder or put in \Trailers\ subfolder. Whichever you choose, Web App will not show them (some client apps will, tho, like AndroidTV, in dedicated row, not under Extras row) but will be playable upon pressing Trailer icon. Try dropping that 'trailer' part from the name and rescan. 

Link to comment
Share on other sites

BruceDavid

Hi,

Not sure that I understand the question. Is there a specific Library setting that you are thinking of? The type of content is movies. I think the rest of the settings are default. 

Link to comment
Share on other sites

BruceDavid

Thanks, GrimReaper76, that solved the problem. I changed "trailer" to "trailr" in the name and now it shows.

Much appreciated!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...