Jump to content


Photo

Shortcuts not working Version 3.0.5031.21343

Shortcuts

Best Answer GrotShot , 11 October 2013 - 04:29 PM

Luke - went away and removed the shared directory on my NAS, re-created, re-added the shortcuts, re-added the media location and let a full scan complete. I then restarted the server and the collection is back. Admittedly it's not showing correctly in MBC but I'll post that in that section.

Go to the full post


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 GrotShot OFFLINE  

GrotShot

    Advanced Member

  • Members
  • 162 posts
  • Local time: 08:12 AM
  • LocationChester, UK

Posted 11 October 2013 - 04:00 PM

I had set-up and working a Movies By Year folder which contained shortcuts to each of my movies. I then indexed this in MBC by year and all was well with the IBN year images being picked up.

 

Having had a motherboard fail, I've been without the pc for 10 days until I got it up and running yesterday. MBS updated to Version 3.0.5031.21343 and now I have zero items in the Movies by Year collection.

 

The shortcuts use UNC paths and this was working previously. Has anyone else seen an issue?



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 157225 posts
  • Local time: 03:12 AM

Posted 11 October 2013 - 08:02 PM

Please post the server log.

 

http://mediabrowser....port-a-problem/



#3 GrotShot OFFLINE  

GrotShot

    Advanced Member

  • Members
  • 162 posts
  • Local time: 08:12 AM
  • LocationChester, UK

Posted 11 October 2013 - 04:29 PM   Best Answer

Luke - went away and removed the shared directory on my NAS, re-created, re-added the shortcuts, re-added the media location and let a full scan complete. I then restarted the server and the collection is back. Admittedly it's not showing correctly in MBC but I'll post that in that section.


  • Yogi likes this





Also tagged with one or more of these keywords: Shortcuts

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users