Jump to content

4.1.21 libraries do not update


Aleta
 Share

Recommended Posts

Hi

After update emby for kodi to 4.1.21 any changes on server libraries do not update on client side even if I force update libraries on emby for kodi.

Emby latest version running on server 2019 

kodi 18.8 running into nvidia shield

Edited by Aleta
Link to comment
Share on other sites

Hello

What was the previous version you have updated from? 4.1.20 or 4.1.19?

Are both syncs not working? incremental  and full sync?

Does the "welcome" msg appear? -> Is the connection established to the server?

Are there any error messages in the kodi log?

Edited by quickmic
Link to comment
Share on other sites

Hi

updated from 4.1.20

incremental not working, full I do not try it yet because my library is quite large and try to avoid that

yes welcome msg appear and connection is established.

not at home at the moment. As soon as I can I will try to see and put here kodi log

thanks 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Aleta said:

Hi

updated from 4.1.20

incremental not working, full I do not try it yet because my library is quite large and try to avoid that

yes welcome msg appear and connection is established.

not at home at the moment. As soon as I can I will try to see and put here kodi log

thanks 

I know how frustrating can be with large libraries, but resetting the database and start over works for me

Link to comment
Share on other sites

I'll check it anyway. Should the incremental sync update a TVshow? I fixed a bug there. This bug could have affected your library already before in 4.1.x. and you are suffering the consequences now. The bug had effects, quite hard to describe. But the nativ kodi DB and the (mirrored) emby DB on kodi were asynchron. But not sure, if this causes the issue.

Edited by quickmic
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, quickmic said:

I'll check it anyway. Should the incremental sync update a TVshow? I fixed a bug there. This bug could have effected your library already before in 4.1.x. and you are suffering the consequences now. The bug had effects, quite hard to describe. But the nativ kodi DB and the (mirrowed) emby DB on kodi were asynchron. But not sure, if this causes the issue.

Hi

yes , incremental is working for tv shows after I reset the database

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, rapteev said:

Hi

yes , incremental is working for tv shows after I reset the database

Hi again

As I said everything seems to be working ok with 4.1.21 after database reset. Only thing I didn’t try yet was music update/incremental 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...