Jump to content
itgreen9

Subsequent episodes getting stuck loading

Recommended Posts

itgreen9

Ok, so I can't tell if that resolved my issue or not. Can anyone tell me why I might be able to watch a couple of episodes in a series and then when it goes to run the next it says loading but nothing is loading? I have checked my systems and all seems fine. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
ebr
39 minutes ago, itgreen9 said:

Ok, so I can't tell if that resolved my issue or not. Can anyone tell me why I might be able to watch a couple of episodes in a series and then when it goes to run the next it says loading but nothing is loading? I have checked my systems and all seems fine. 

That doesn't sound like anything related to your original question.  Have we answered your original question (about the still watching feature)?

If so, we can start a new discussion with your new problem (please provide details).

How to Report a Problem

Share this post


Link to post
Share on other sites
itgreen9

This is what I am seeing... And it will sit like this for hours. 

20200701_151300.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Can you please attach the emby server and ffmpeg log, if there was one? Thanks !

Share this post


Link to post
Share on other sites
itgreen9
ebr

We've seen this before... @speechles

Share this post


Link to post
Share on other sites
itgreen9

Does anyone have any ideas on this issue?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
playloud

Happens all the time to me....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Borsk
Posted (edited)

I have that same issue, starting happening shortly after the 4.0.4 update

Edited by Borsk

Share this post


Link to post
Share on other sites
speechles

We are fully investigating this issue. This is an annoyance for sure. Stay tuned.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ebr

Hi.  Are you guys able to cause this to happen by manually skipping ahead episodes?  If so, can you please cause the issue and then immediately back out and send a log from the app?

Be sure you set the option in settings and re-start the app before reproducing the problem.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
itgreen9

Sometimes it will jump to the next episode when I try to skip the one I am in and sometimes it won't. I will try to immediately send logs the next time I see it happen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Loveless

It tends to happen randomly for me and not on every episode and not just one show. Hopefully it can be resolved soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Thanks, we're looking into it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
playloud

I haven't fully tested, but neither my wife or I have noticed episodes getting stuck at "Loading" since the newest Beta 4.0.8

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke
10 hours ago, playloud said:

I haven't fully tested, but neither my wife or I have noticed episodes getting stuck at "Loading" since the newest Beta 4.0.8

That's interesting. Thanks for the feedback.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...