Jump to content
Alternative311

ANSWERED Emby Live TV stops and freezes

Recommended Posts

Alternative311

Hey Everyone,

 

I have recently setup a HDHomerun on my server. I seem to keep getting random stops while watching the news, getting out of Live TV and then back brings it back up. I have looked at the logs and don't see nothing off the bat, any assistance would be great?

embyserver.txt

ffmpeg-transcode-3f8bffe5-3e2b-42c3-8ef4-7c96a6a5aa6f_1.txt

ffmpeg-transcode-91e3a435-7a50-4cd2-aee0-b739c313e1b0_1.txt

ffmpeg-transcode-360d6dd0-4fdc-4c99-9591-ec8c27129b79_1.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sammy

Been noticing this lately too but haven't had the time to post yet. I'll add my logs here when I get the chance to do so.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Hi, try changing this back to default:

Warning EncoderParametersH264LibX.Preset: Original: veryfast Actual: slow

Share this post


Link to post
Share on other sites
Alternative311

 

Hi, try changing this back to default:

Warning EncoderParametersH264LibX.Preset: Original: veryfast Actual: slow

 

Yes, I changed that last night wondering if it will help. I will be adding a P2000 video card later this week, if that will help?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Alternative311

Yes, I changed that last night wondering if it will help. I will be adding a P2000 video card later this week, if that will help?

 

This also happens with direct-streaming!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

 

>>>>>  Non-Default Encoder Parameters

Warning EncoderParametersH264LibX.Preset: Original: veryfast Actual: slow

 

Can you try setting this back to default? Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Alternative311

Can you try setting this back to default? Thanks.

 

It was set to Auto before I replied, unless the settings stayed static?

post-51882-0-87897200-1588220962_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Now that it's auto, can you try again and produce a new ffmpeg log? thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Ok thanks. As a test, can you try one more thing. If you disable hardware transcoding under server transcoding settings, how does that compare?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Alternative311

Sorry for the delay, I have tested multiple items. Although after purchasing the P2000 Video card and setting it up. all freezing stopped. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

That's interesting, thanks for the feedback.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...