Jump to content


Photo

"There was an error in HTTP Response. That could mean that malformed HTTP." or other errors. Not working either of my rokus or pc.


  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1 DHarvey95 OFFLINE  

DHarvey95

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 01:02 AM

Posted 29 March 2020 - 07:32 PM

Plays perfectly on Kodi but not working on emby at all unfortunately. I'm using Channel Pear m3u for the most part. Now that these issues have arose I began creating custom m3u8s and it worked so I took the file and updated it to included episode and logos and re-uploaded it assuming all would be well and then it didn't work again. Deleted and uploaded original plain m3u8 and not working now either. Stream links are 100% valid and working. Anyways help anyone? If I could at least get channel pear to work on here that would be perfect. It shows the data but it simply refuses to play on all of my m3u or m3u8 links or files.


Edited by DHarvey95, 29 March 2020 - 07:33 PM.


#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156731 posts
  • Local time: 02:02 AM

Posted 29 March 2020 - 09:17 PM

Hi there, let's look at an example. Please attach the information requested in how to report a media playback issue:
https://emby.media/c...view=getnewpost
Thanks!

#3 DHarvey95 OFFLINE  

DHarvey95

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 01:02 AM

Posted 29 March 2020 - 09:55 PM

Hi there, let's look at an example. Please attach the information requested in how to report a media playback issue:
https://emby.media/c...view=getnewpost
Thanks!

Hi I tested it again now and same thing although surprisingly CBS worked though the others refused. I see 2 logs from testing it on the page do I send both? Additionally I sent logs on the roku too.

 

EDIT: I do want to clarify the others I tried are 100% working on both Channel Pear directly and Kodi.


Edited by DHarvey95, 29 March 2020 - 09:57 PM.


#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156731 posts
  • Local time: 02:02 AM

Posted 05 April 2020 - 03:39 PM

@DHarvey95 are you still having an issue?



#5 DHarvey95 OFFLINE  

DHarvey95

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 01:02 AM

Posted 07 April 2020 - 05:45 PM

@DHarvey95 are you still having an issue?

Yes unfortunately.



#6 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156731 posts
  • Local time: 02:02 AM

Posted 07 April 2020 - 10:17 PM

Can you attach the previously requested information? Thanks !



#7 1979Cutlass OFFLINE  

1979Cutlass

    Newbie

  • Members
  • 7 posts

Posted 12 April 2020 - 12:53 PM

I am also having this problem.  Any updates? This is not working on 2 different rokus, my pc, or emby xbox app. I noticed there has been a couple updates with emby within the last two weeks.  Something must have changed in emby to cause this issue.  Yes, the streams are working within channel pear.



#8 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156731 posts
  • Local time: 02:02 AM

Posted 12 April 2020 - 02:29 PM

I am also having this problem.  Any updates? This is not working on 2 different rokus, my pc, or emby xbox app. I noticed there has been a couple updates with emby within the last two weeks.  Something must have changed in emby to cause this issue.  Yes, the streams are working within channel pear.

Hi there, let's look at an example. Please attach the information requested in how to report a media playback issue:
https://emby.media/c...view=getnewpost
Thanks!



#9 1979Cutlass OFFLINE  

1979Cutlass

    Newbie

  • Members
  • 7 posts

Posted 12 April 2020 - 03:25 PM

Hi Luke,  I sent a log file thru my emby roku app at 3:20pm est.  User name 1979Cutlass.  Will this work for you?  Thank You



#10 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156731 posts
  • Local time: 02:02 AM

Posted 12 April 2020 - 10:06 PM

Hi Luke,  I sent a log file thru my emby roku app at 3:20pm est.  User name 1979Cutlass.  Will this work for you?  Thank You


Can you attach the emby server and ffmpeg log as well from the same session? Thanks.

#11 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 51887 posts
  • Local time: 02:02 AM

Posted 13 April 2020 - 10:53 AM

From the app side, all we see is the source failing with the message you reported.  The server side logs may show us the real issue.



#12 1979Cutlass OFFLINE  

1979Cutlass

    Newbie

  • Members
  • 7 posts

Posted 13 April 2020 - 11:58 AM

Here is my emby server log file from this morning.  Should have some errors in it.  Also attached a couple ffmpeg logs.

Attached Files



#13 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 51887 posts
  • Local time: 02:02 AM

Posted 13 April 2020 - 12:06 PM

Hi. None of those logs match the log you sent from the app - which was yesterday.

 

We need the complete context of a particular problem at the time the problem occurred.

 

Thanks.



#14 1979Cutlass OFFLINE  

1979Cutlass

    Newbie

  • Members
  • 7 posts

Posted 13 April 2020 - 12:20 PM

Here are the last log files from yesterday.

Attached Files



#15 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156731 posts
  • Local time: 02:02 AM

Posted 13 April 2020 - 05:16 PM

Can you try lowering the in-app quality setting on the Roku so that the server does a full transcode? Thanks.



#16 1979Cutlass OFFLINE  

1979Cutlass

    Newbie

  • Members
  • 7 posts

Posted 13 April 2020 - 06:18 PM

Tried quality at 480p and 720p, streams still not working.  Just get the same http error on the roku.



#17 1979Cutlass OFFLINE  

1979Cutlass

    Newbie

  • Members
  • 7 posts

Posted 13 April 2020 - 06:24 PM

Is there anyway I can rollback to emby server version 4.3?  I can then shut off auto updates.  Channelpear worked great with that version.



#18 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156731 posts
  • Local time: 02:02 AM

Posted 13 April 2020 - 08:05 PM

Tried quality at 480p and 720p, streams still not working.  Just get the same http error on the roku.

Can we see log examples from that? thanks.



#19 1979Cutlass OFFLINE  

1979Cutlass

    Newbie

  • Members
  • 7 posts

Posted 15 April 2020 - 12:36 PM

Channel pear has been down for a couple days so I have not been able to reproduce this error.  I will post my error logs when channel pear is working again.



#20 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156731 posts
  • Local time: 02:02 AM

Posted 15 April 2020 - 02:47 PM

Great, thanks !






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users