Jump to content


Photo
- - - - -

Web App Takes Ages To Load


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 Beaker1966 OFFLINE  

Beaker1966

    Newbie

  • Members
  • 9 posts
  • Local time: 02:15 PM

Posted 26 March 2020 - 05:41 AM

Hi..

Is it just me or does the web app takes a long time to load based on how much media you have..

 

I have 2 servers..

 

1 has 6000+ movies and a few hundred TV series and the other has got 300 movies and no TV series..

The second one loads quick. The 1st stalls quite a fair bit and just wont load.

Sometimes its quite quick but 8 out of 10 times it just stalls..

 

I have access to a 3rd server that has over 9000 movies and over 500 tv series

That server also suffers from stalls and just sits there.

 

Anyone else having this issue.


Edited by Beaker1966, 26 March 2020 - 05:41 AM.


#2 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 18435 posts
  • Local time: 07:45 PM
  • LocationWashington State

Posted 26 March 2020 - 06:31 AM

What do you mean?  What server version?  Remote or local?  Server logs?

 

 

6512 Movies and 732 Shows loads almost instantly.



#3 Beaker1966 OFFLINE  

Beaker1966

    Newbie

  • Members
  • 9 posts
  • Local time: 02:15 PM

Posted 26 March 2020 - 11:09 AM

Hello to you too.

 

Wow.. I hope you dont work for EMBY. Cause your manners suck.

I pay for this service. And like any company i deal with, I assume i would receive some sort of common courtesy.

As a moderator in this forum, I take it you are representing EMBY?. Is this how you would normally talk to a customer if you were face to face.

 

This is a support forum for EMBY. A company that i assume needs its paying members. 

Would you pay a company that responds to help like that. 

 

I think you need to learn communication skills my friend or step down as a moderator here. Your giving EMBY a bad wrap.  



#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 153190 posts
  • Local time: 10:45 PM

Posted 26 March 2020 - 12:33 PM

Hi @Beaker1966 we're sorry to hear about your issue. Can you please attach the emby server log from when this happened? Your can learn how to do that here:
https://emby.media/c...view=getnewpost
Thanks!

#5 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 18435 posts
  • Local time: 07:45 PM
  • LocationWashington State

Posted 26 March 2020 - 09:16 PM

:) Guess I have standard government IT manners, start to the point.  I personally don't see a issue with straightforward questions when no information is provided to troubleshoot.

 

What does takes ages mean?


  • rechigo likes this

#6 Beaker1966 OFFLINE  

Beaker1966

    Newbie

  • Members
  • 9 posts
  • Local time: 02:15 PM

Posted 26 March 2020 - 09:28 PM

Well you keep that attitude up.

I'm sure you will gain more customers for EMBY

 

In the mean time im going back to PLEX.

 

Good luck



#7 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 18435 posts
  • Local time: 07:45 PM
  • LocationWashington State

Posted 26 March 2020 - 09:31 PM

Well you keep that attitude up.

I'm sure you will gain more customers for EMBY

 

In the mean time im going back to PLEX.

 

Good luck

Sorry you feel that way, but a question why report something and ask for help without providing any context?  I know Plex provides even less customer service.


  • rechigo likes this

#8 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 153190 posts
  • Local time: 10:45 PM

Posted 26 March 2020 - 09:57 PM

Hi @Beaker1966, I apologize for your issue. I'm happy to continue helping you resolve this if you would like to do so. Thanks for the feedback.



#9 Beaker1966 OFFLINE  

Beaker1966

    Newbie

  • Members
  • 9 posts
  • Local time: 02:15 PM

Posted 26 March 2020 - 10:41 PM

Hi Luke.. 

 

Thank you for your offer. But after my experience on here i'm just going to stick with PLEX.

Maybe instruct your moderators to be a little bit more user friendly. 

 

Regards

David   



#10 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 153190 posts
  • Local time: 10:45 PM

Posted 26 March 2020 - 10:47 PM

Hi Luke.. 

 

Thank you for your offer. But after my experience on here i'm just going to stick with PLEX.

Maybe instruct your moderators to be a little bit more user friendly. 

 

Regards

David   

 

Hi David, I apologize. We hope to see you back.



#11 CBers OFFLINE  

CBers

    Advanced Member

  • Moderators
  • 15739 posts
  • Local time: 03:45 AM
  • LocationEngland

Posted 27 March 2020 - 08:25 AM

Hi David, I apologize. We hope to see you back.


No need to apologise, @Happy2Play did nothing wrong.
  • PenkethBoy, maegibbons, neik and 1 other like this

#12 maegibbons OFFLINE  

maegibbons

    Advanced Member

  • Members
  • 2630 posts
  • Local time: 03:45 AM
  • LocationLutterworth, England, UK

Posted 27 March 2020 - 09:00 AM

Hi David, I apologize. We hope to see you back.

Yes. Apologising on behalf of a member/mod is both not necessary or at all warranted in the circumstances.

That is a sure way to piss off your existing loyal members who have a go at answering a lot of questions. Without whom you would be swamped.

Its H2P you now need to apologise too.

Krs

Mark



Sent from my SM-N976B using Tapatalk
  • PenkethBoy, neik and rechigo like this




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users