Jump to content


Photo

Emby maps ipv6


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 chuckier OFFLINE  

chuckier

    Newbie

  • Members
  • 2 posts
  • Local time: 07:57 PM

Posted 26 March 2020 - 02:01 AM

I can't use the emby app to log on because the dashboard shows the Ipv6 address as my lan. This address doesn't work. How do I get it to read the Ipv6 address instead?

#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 153190 posts
  • Local time: 10:57 PM

Posted 26 March 2020 - 02:08 AM

Hi there, have you explored the network settings in emby server?



#3 chuckier OFFLINE  

chuckier

    Newbie

  • Members
  • 2 posts
  • Local time: 07:57 PM

Posted 26 March 2020 - 02:24 AM

I have, but I'm not sure how to change it. Do I change the http to my computer's reserved IP, or do I use the public IP? Do I change it on the network line or the line above the port? I really am new to this. Also, do I have to forward the port?

Edited by chuckier, 26 March 2020 - 02:25 AM.


#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 153190 posts
  • Local time: 10:57 PM

Posted 26 March 2020 - 10:22 AM

@cayars

#5 cayars OFFLINE  

cayars

    Advanced Member

  • Alpha Testers
  • 3127 posts
  • Local time: 10:57 PM

Posted 26 March 2020 - 10:50 AM

@chuckier

 

What OS are you running?

Are you running IP4 on your network?

Are you intentionally running IP6 on your network?






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users