Jump to content


Photo
- - - - -

Download To Doesn't Show User-defined Device name for Android and Windows


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 mbarylski OFFLINE  

mbarylski

    Advanced Member

  • Members
  • 338 posts
  • Local time: 01:56 AM
  • LocationVA

Posted 06 February 2020 - 10:39 PM

Not sure if this is a bug, but why don't Android and Windows devices show their user defined device names when using Download To? If I have multiple Windows devices, I don't know which device I'm downloading to. Shouldn't it grab the user defined device name?

Attached Files



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 149391 posts
  • Local time: 01:56 AM

Posted 06 February 2020 - 11:13 PM

For windows: https://emby.media/c...ption/?p=840438


  • mbarylski likes this

#3 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 149391 posts
  • Local time: 01:56 AM

Posted 07 February 2020 - 02:35 PM

Unfortunately there's no standardized way in android to get the user defined device name, but we've added some additional checks for the next app update that will hopefully work with at least some manufacturers. Thanks.



#4 mbarylski OFFLINE  

mbarylski

    Advanced Member

  • Members
  • 338 posts
  • Local time: 01:56 AM
  • LocationVA

Posted 07 February 2020 - 06:48 PM

Unfortunately there's no standardized way in android to get the user defined device name, but we've added some additional checks for the next app update that will hopefully work with at least some manufacturers. Thanks.

 

Ok, thanks. Which app is getting updated for these improvements? The Web App or all of them that can use the Download To function?



#5 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 149391 posts
  • Local time: 01:56 AM

Posted 07 February 2020 - 07:00 PM

The apps that report their device names.


  • mbarylski likes this

#6 mbarylski OFFLINE  

mbarylski

    Advanced Member

  • Members
  • 338 posts
  • Local time: 01:56 AM
  • LocationVA

Posted 13 February 2020 - 08:58 AM

This is working now for Android (Moto G6) and Windows devices. Thanks Luke!



#7 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 149391 posts
  • Local time: 01:56 AM

Posted 13 February 2020 - 12:57 PM

Thanks for the feedback.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users