Jump to content


Photo

Error downloading subtitles from Open Subtitles

Subtitle error

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 MPavlis76 OFFLINE  

MPavlis76

    Member

  • Members
  • 10 posts
  • Local time: 10:23 PM

Posted 21 June 2014 - 02:32 PM

I was really happy, when MediaBrowser Server gets support for automatic subtitle downloading. So I easily register on Subtitles web page, select my language (Czech) and hope for.. but nothing was happen :( I tried to find where the problem is, but there aren't so much configuration options and the only information, which I can get from MB is this:

Error - SubtitleManager: Error downloading subtitles from Open Subtitles

Anybody can help me?

#2 Danee OFFLINE  

Danee

    Advanced Member

  • Members
  • 242 posts
  • Local time: 11:23 PM
  • LocationThe Netherlands

Posted 21 June 2014 - 04:39 PM

I think it's because the localised name for the Czech language differs from the english name in the ISO 639-2 list, I'm suffering from the same issue for Dutch. I've reported it here: http://mediabrowser....-language-code/ but havn't gotten a confirmation from the dev's, but it seems to be fixed in the current Dev version (at least for Dutch)

#3 MPavlis76 OFFLINE  

MPavlis76

    Member

  • Members
  • 10 posts
  • Local time: 10:23 PM

Posted 28 June 2014 - 05:46 AM

No answer? Any idea?



#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 146793 posts
  • Local time: 04:23 PM

Posted 28 June 2014 - 09:10 AM

Please supply more information:

 

http://mediabrowser....port-a-problem/



#5 Danee OFFLINE  

Danee

    Advanced Member

  • Members
  • 242 posts
  • Local time: 11:23 PM
  • LocationThe Netherlands

Posted 28 June 2014 - 09:45 AM

Just tried downloading Czech on (beta) version 3.0.5289.18702 and for me it works, where it didn't work before.

#6 berserk81 OFFLINE  

berserk81

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 10:23 PM

Posted 18 July 2014 - 03:06 PM

I think I have a similar problem. When MediaBrowser Server tries to download subtitles this error is logged several times (with an increasing date of course):

http://paste2.org/E3e34j3f



#7 thefirstofthe300 OFFLINE  

thefirstofthe300

    Linux Geek

  • Members
  • 1323 posts
  • Local time: 01:23 PM
  • LocationEastern Oregon

Posted 20 July 2014 - 08:40 PM

I figure it is best to throw my duplicate problem in with this thread.

 

http://mediabrowser....r/?hl=subtitles







Also tagged with one or more of these keywords: Subtitle, error

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users