Jump to content

Chapters not showing on new content


Guest
 Share

Recommended Posts

Hi there.  I'm been using Emby for about a month now.  I've been working on putting chapters in all my MKV files using MKVToolnix.  So far been working great.  Today I edited a few files' chapter markers using MKVToolnix and saved as usual but now none of the new files will show the chapter markers after metadata refresh as I had been doing.  I need some help figuring out how to fix this.  Worked great until yesterday/today. Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Hi, where are you looking for the chapter markers?

 

Hey Luke,

 

First, so thankful for the quick response.  Really appreciate that . I've attached two snips of one of my working chapter videos and one of the ones i did today and is not working.  Shrunk down a lot so i could get the whole screen in but you can see the chapters at the bottom of the first one but nothing in the second.  Both were done the same with with MKVToolnix and as I mentioned this has happened with every file I did today.  Hopefully that's what you're looking for.  Thank you!

 

EDIT:  The file that is not working shouldn't have the other stuff there like the one that is working does but that is expected by me and have similar files that don't have all the people etc. that worked fine.  Just wanted to be clear that is unrelated.

post-516288-0-69127400-1579812783_thumb.jpg

post-516288-0-01919600-1579812789_thumb.jpg

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Well, how have you configured the thumbnail extraction settings for this library? When do the images get extracted?

Link to comment
Share on other sites

Well, how have you configured the thumbnail extraction settings for this library? When do the images get extracted?

 

Thanks for the reply.  I opened it up this morning and now everything is there.  No idea how.  I've attached the thumbnail settings I have on this library to this message.  Not sure exactly which one you are looking for.

 

Also had another question on the same topic if you don't mind.  Sometimes my files have previous chapter markers but I have to go in and clean up the times on them using MKVToolnix but I don't believe the thumbnails are updating to the new time point for the chapter.  It might have happened later but I'm not positive.  Is that something that happens on a maintenance schedule?  Is there a way to force recreation of those chapter thumbnail images.

 

Again, sincerely appreciate your help.  So glad I moved away from the other guys to Emby.  

post-516288-0-55197600-1579895444_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

 

 

Also had another question on the same topic if you don't mind.  Sometimes my files have previous chapter markers but I have to go in and clean up the times on them using MKVToolnix but I don't believe the thumbnails are updating to the new time point for the chapter.  It might have happened later but I'm not positive.  Is that something that happens on a maintenance schedule?  Is there a way to force recreation of those chapter thumbnail images.

 

The server will recognize the new chapter markers during the next library scan. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...