Jump to content


Photo

TV Theme muisc not playing

Theme Music

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 craigos2786 OFFLINE  

craigos2786

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 05:36 AM

Posted 22 January 2020 - 02:56 AM

Hi,

 

I am a new user that has only just finished setting up theater and Server and was wanting to know how to enable

the tv theme music to play as currently no theme music plays while i am browsing my tv shows and i cannot seem to find the setting to enable it and have even installed the tv theme music plugin restarted the server and theater and still no theme music?

 

Cheers



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156602 posts
  • Local time: 01:36 AM

Posted 22 January 2020 - 03:13 AM

Hi there, do you have any theme music for your media? You can learn how to name your theme songs here:

https://support.emby...me-songs-videos

 

You said you have Radeon's plugins installed to help you download theme songs. Has it downloaded any?



#3 craigos2786 OFFLINE  

craigos2786

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 05:36 AM

Posted 22 January 2020 - 04:43 AM

Hi Mate,

 

No it hasn't downloaded any yet all the other metadata otherwise has downloaded fine synopsis, images etc



#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156602 posts
  • Local time: 01:36 AM

Posted 22 January 2020 - 12:08 PM

Ok I would post about that in the topic for the plugins and Radeon will help you. Thanks.





Also tagged with one or more of these keywords: Theme Music

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users