Jump to content

Emby for Kodi - Sync starts crashes Kodi and screen and emby server


hispeed
 Share

Recommended Posts

Hi,

 

I can start the syncing process on my Rasperry Pi 4 now. It also works and I can play a movie. Unfortunately at the syncing I have a problem.

 

Kodi crashes and gives a black screen kind of like shuts down the whole rasperry pi (libreelec). I can only hard reboot.

The syncing to Kodi also shutted down twice the emby server.

 

I have now started for all libraries a new metadata scan with replacing all images and I have updatet to the latest emby server.

 

So here is the kodi_crash.log from the librelec Kodi on Rasperry 4.

 

 
When i start the sync process I can reproduce this shutdown I have done it 3 times. CPU Load is going up to 80-100%.
Link to comment
Share on other sites

All that log shows is the addon asking u to authenticate and backing out. And there’s no need to have kodi debug enabled.

 

Maybe try disabling cache artwork if it is enabled in the addon settings > sync options. That increases usage during the sync which could be causing the crash.

Edited by Angelblue05
Link to comment
Share on other sites

Hi Angelblue05,

 

Disabling artwork doesn't help. It is stopping in the music, I have done now a full rescan of the library music.

 

Debug Mode was only for the log activated, as I read it's not necessary.

 

I will start it now again...

 

Here wo go the new log file: http://ix.io/25cQ

Edited by hispeed
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...