Jump to content
Rayon

Getting Error msg when trying to reset admin password.

Recommended Posts

Rayon

I can't access the admin account so I tried the Forgot Password link on the Sign In page.

 

Forgot Password

Please try again within your home network to initiate the password reset process.

 

So, what does it mean and how do I reset the admin password?

 

Emby is up to date.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Hi there, are you within your home network?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rayon

I assume I am since the first 3 are the same for both.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

You assume so? Are you doing this from the same machine as the emby server?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rayon

Well no I'm not connecting from the same machine, it's running on the Synology NAS. The computer I'm connecting from is on the same network. So I am assuming that it is the home network.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Hmm, so the question is why that would be detected as out of network. Are you using Synology quick connect? or are you running a vpn?

 

When you access from the computer, are you using the local lan address of the server?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rayon

quick connect works, I can log in as user, but I can't reset admin password. It gives me the same error msg.

 

The VPN is not running.

 

I am connecting from the icon I put on the synology DSM desktop, but only to a user. And only 'My Media' loads, recents and the others don't show up on main page. I get a spinny circle thing.

 

I just went into settings for user and reset all the home screen stuff and now it displays instead of the spinny circle.

Edited by Rayon

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Can you try turning off quick connect, then restarting emby server and see if you're able to reset the password? Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rayon

I don't know how to turn off quick connect. I can't find any information on how to turn it off anywhere.

Share this post


Link to post
Share on other sites
MarvM

I'm getting the same error. Have you found a fix or work around for this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

@@FrostByte do you know how to turn off Synology Quick Connect?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

@@MarvM

@@Rayon

 

Please let us know if this helps. Thanks !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Abobader

I assume I am since the first 3 are the same for both.

 

Are these PC's on the same subnet?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...