Jump to content


Photo

Bug after update to 4.3.0.26

BUG 4.3.0.26 MEDIA SAMBA

Best Answer jasonborn , 26 November 2019 - 02:32 PM

Upgrade to .30 went succesfull ! Thanks foks for the hard work !!

Go to the full post


  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1 TECH3 OFFLINE  

TECH3

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Local time: 01:09 AM

Posted 24 November 2019 - 10:00 AM

Hello,
 
I just installed the 4.3.0.26 version of emby and since then I can't find my media.
 
I tried to return to the previous version no change....
 
I scan my media on a second network server via samba and I have not had any problems so far at this level.
 
Anyone have any ideas?
 
Sincerely.

  • Jdiesel likes this

#2 JaScoMa OFFLINE  

JaScoMa

    Advanced Member

  • Members
  • 199 posts
  • Local time: 07:09 PM
  • LocationNE Ohio

Posted 24 November 2019 - 11:34 AM

What previous version were you running?

From this server, can you view your media via it's mount point?  e.g. cd /mnt/MyMedia



#3 bobaxx29 OFFLINE  

bobaxx29

    Newbie

  • Members
  • 6 posts
  • Local time: 01:09 AM

Posted 24 November 2019 - 11:39 AM

Exactly the same issue, installed on a rpi4 with raspbian, working well with the previous version of emby

 

since the update to emby-server-deb_4.3.0.26_armhf.deb, i cant find my media through emby

 

ive checked if they disappear from my nas but medias are still there

 

Whats happened ?



#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 148762 posts
  • Local time: 07:09 PM

Posted 24 November 2019 - 12:01 PM

We're looking into it. There's a work around on this topic that will most likely help:
https://emby.media/c...-tv-shows-lost/

#5 bobaxx29 OFFLINE  

bobaxx29

    Newbie

  • Members
  • 6 posts
  • Local time: 01:09 AM

Posted 24 November 2019 - 12:43 PM

Thx i jump to this thread



#6 TECH3 OFFLINE  

TECH3

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Local time: 01:09 AM

Posted 24 November 2019 - 01:24 PM

I finally deleted completely emby because even after installing the latest version, it was impossible to find my files on the network.
 
In such cases, do you know how to save users and media playback status?
 
Sincerely.


#7 jasonborn OFFLINE  

jasonborn

    Advanced Member

  • Members
  • 37 posts
  • Local time: 01:09 AM

Posted 24 November 2019 - 06:08 PM

We have to wait for a fix I think. For now my libraries are 'empty'.



#8 jasonborn OFFLINE  

jasonborn

    Advanced Member

  • Members
  • 37 posts
  • Local time: 01:09 AM

Posted 24 November 2019 - 06:08 PM

We have to wait for a fix I think. For now my libraries are 'empty'.



#9 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 17532 posts
  • Local time: 04:09 PM
  • LocationWashington State

Posted 24 November 2019 - 06:17 PM

Do your library folders have a trailing slash when you added them?

 

But follow the linked topic in post 4.



#10 jasonborn OFFLINE  

jasonborn

    Advanced Member

  • Members
  • 37 posts
  • Local time: 01:09 AM

Posted 24 November 2019 - 06:27 PM

Hi happy,

\\ip/folder/folder

Ik use a synology NAS.

Kind regards

#11 jasonborn OFFLINE  

jasonborn

    Advanced Member

  • Members
  • 37 posts
  • Local time: 01:09 AM

Posted 25 November 2019 - 04:48 AM

Just 'downgraded' to 24b. Libraries are still 'empty'.



#12 jasonborn OFFLINE  

jasonborn

    Advanced Member

  • Members
  • 37 posts
  • Local time: 01:09 AM

Posted 25 November 2019 - 12:19 PM

Did a clean install of the .26 version on DietPI and the libraries are still showing empty.



#13 jasonborn OFFLINE  

jasonborn

    Advanced Member

  • Members
  • 37 posts
  • Local time: 01:09 AM

Posted 25 November 2019 - 01:58 PM

Hmmm, adding a library with format \\ip\folder\subfolder results in my situation in an empty librarie. I just added a library with format smb://IP/folder/subfolder and now the library get's filled with movies.  :o



#14 TECH3 OFFLINE  

TECH3

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Local time: 01:09 AM

Posted 25 November 2019 - 03:18 PM

Yes I noticed this detail while in the concrete it doesn't change much it's weird, in any case I'll wait for a more stable update at this level.



#15 jasonborn OFFLINE  

jasonborn

    Advanced Member

  • Members
  • 37 posts
  • Local time: 01:09 AM

Posted 25 November 2019 - 04:27 PM

You're right TECH3, in the concrete it doesn't change much. I to will wait for a more stable release.



#16 TECH3 OFFLINE  

TECH3

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Local time: 01:09 AM

Posted 26 November 2019 - 08:27 AM

I just saw that this problem has been fixed in version 4.0.30 I'm testing this tonight once my backup is done, you can never be too careful ^^



#17 jasonborn OFFLINE  

jasonborn

    Advanced Member

  • Members
  • 37 posts
  • Local time: 01:09 AM

Posted 26 November 2019 - 08:53 AM

Aha, a new version is available. I will give it a try tonight !



#18 jasonborn OFFLINE  

jasonborn

    Advanced Member

  • Members
  • 37 posts
  • Local time: 01:09 AM

Posted 26 November 2019 - 02:32 PM   Best Answer

Upgrade to .30 went succesfull ! Thanks foks for the hard work !!


  • Luke likes this

#19 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 148762 posts
  • Local time: 07:09 PM

Posted 26 November 2019 - 02:39 PM

Thanks for the feedback !
  • jasonborn likes this





Also tagged with one or more of these keywords: BUG, 4.3.0.26, MEDIA, SAMBA

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users