Jump to content


Photo

Guide Data, not displayed corectly in chrome and android, however looks fine in emby theater!

xmltv epg

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Toetje583 OFFLINE  

Toetje583

    Newbie

  • Members
  • 2 posts
  • Local time: 09:39 PM

Posted 19 November 2019 - 04:52 PM

Hello,

I'm creating my own EPG data using WebGrab+Plus, the XML loads fine however in chrome and on android it looks strange for certain channels, while in Emby Theater all looks fine all the time.
See attachments!

Someone experienced the same perhaps, i'm coming over from plex and on Plex it worked great but it had other issues so wanted to give emby a shot.

Best Regards,

Toetje

Attached Files


Edited by Toetje583, 19 November 2019 - 04:54 PM.


#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 157026 posts
  • Local time: 04:39 PM

Posted 19 November 2019 - 05:15 PM

Hi, have you looked at the guide data xml? is it filled with programs that might only be a minute or two long?



#3 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 157026 posts
  • Local time: 04:39 PM

Posted 19 November 2019 - 05:16 PM

That being said, if it looks correct in Emby Theater then that is a good sign that it will be resolved on the other devices after their next app update.



#4 Toetje583 OFFLINE  

Toetje583

    Newbie

  • Members
  • 2 posts
  • Local time: 09:39 PM

Posted 19 November 2019 - 05:18 PM

That being said, if it looks correct in Emby Theater then that is a good sign that it will be resolved on the other devices after their next app update.

Just to be sure, i'm rebuilding the XML takes a while then I will check it again, for some channels the epg was missing in chrome while it was working just fine in theater will see where things go. 







Also tagged with one or more of these keywords: xmltv, epg

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users