Jump to content


Photo

Server Configuration Backup


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 arrbee99 ONLINE  

arrbee99

    Advanced Member

  • Members
  • 3029 posts
  • Local time: 04:44 PM
  • LocationNew Zealand

Posted 07 November 2019 - 05:44 PM

Am reinstalling Emby on a new SSD. I did a backup from the previous installation and now I've just told it to restore the old info that was saved. So far it created pretty much three of everything under My Media. Should I worry or should I just wait till it finishes its scan and see what develops ?


Edited by arrbee99, 07 November 2019 - 05:45 PM.


#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 139859 posts
  • Local time: 10:44 PM

Posted 07 November 2019 - 05:54 PM

Did you click the restore button three times?



#3 arrbee99 ONLINE  

arrbee99

    Advanced Member

  • Members
  • 3029 posts
  • Local time: 04:44 PM
  • LocationNew Zealand

Posted 07 November 2019 - 06:03 PM

Erm. Don't think so. Maybe possibly twice. Don't think there was any kind of acknowledgement that it was restoring or doing anything after I told it to restore so might have clicked it again.

 

Sorry to be so vague.



#4 arrbee99 ONLINE  

arrbee99

    Advanced Member

  • Members
  • 3029 posts
  • Local time: 04:44 PM
  • LocationNew Zealand

Posted 07 November 2019 - 09:26 PM

Oh well, they're still there. I have 3 My Media entries for Movies, TV, Documentaries etc, and of course further down 3 x Latest Movies, 3 x Latest Music etc linked to only one library entry for each one.

 

Any thoughts - chuck out library.db and try again ?



#5 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 16076 posts
  • Local time: 07:44 PM
  • LocationWashington State

Posted 07 November 2019 - 09:34 PM

Are the folders added multiple time to each library (Dashboard-Library)?  What is in the options.xml for each library (\Emby-Server\programdata\root\default\eachlibrary)



#6 arrbee99 ONLINE  

arrbee99

    Advanced Member

  • Members
  • 3029 posts
  • Local time: 04:44 PM
  • LocationNew Zealand

Posted 07 November 2019 - 09:50 PM

Everything listed under Libraries has 3 entries under My Media. e.g. one Documentaries library > 3 My Media entries

 

Not sure what to look for in an options.xml

 

e.g. for Collections...

Attached Files


Edited by arrbee99, 07 November 2019 - 09:51 PM.


#7 arrbee99 ONLINE  

arrbee99

    Advanced Member

  • Members
  • 3029 posts
  • Local time: 04:44 PM
  • LocationNew Zealand

Posted 08 November 2019 - 07:41 PM

So I chucked library.db and its now re-doing it. Not finished yet but touch wood its looking better, only one of everything, so far at 93% done...






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users