Jump to content

Problem with application on Apple TV


iosXF

Recommended Posts

Hi guys

I have a problem namely when entering on the server there is no content, the server on phones works but does not work on a machine Apple TV

The picture shows more, thanks

post-532687-0-95869000-1572564184_thumb.jpg

Link to post
Share on other sites

Hi, it looks like you haven't actually connected to an emby server yet. Is it your emby server, or somebody else's?

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Hi.  Looks like you logged in with Connect.  Are you sure you have your Connect ID properly linked with a user on the server?

Link to post
Share on other sites

This one here looks like he hasn't actually signed into any Emby Server.

 

Actually, it looks like he signed in with Connect but has no servers attached to that Connect account.

Link to post
Share on other sites

Yea i understand, but it's possible you may have signed in without using Emby Connect on the phone.

 

Have you performed the  linking process that I mentioned above?

Link to post
Share on other sites

What's your Apple TV host name? If that name contains non ASCII chars, login doesn't work.

Edited by vdatanet
Link to post
Share on other sites

Yes, I did it via this page https://emby.media/pin.html

 

Hi.  That is not the linking process he was referring to.  Before that page will work, you need to be sure that your local Emby Server user is properly linked to your Emby Connect account. This is performed in the server dashboard as outlined in the document Luke linked to.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...